Imatge d'arxiu de Berni Álvarez, amb Josep Fèlix Ballesteros, durant la darrera campanya de les eleccions municipals

El PSC de Tarragona denuncia una «reducció de 200.000 euros als pressupostos del Patronat de Turisme»

El conseller Berni Álvarez ha fet incís en què l'organisme «fa 10 mesos que està sense gerència»

Continua la negociació dels pressupostos dels diferents organismes municipals de l'Ajuntament de Tarragona. Aquest dimecres, 9 de desembre, s'ha celebrat el consell rector del Patronat de Turisme de Tarragona. Els socialistes han enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació de la ciutat assegurant que estan «indignats amb la rebaixa del 25% en el pressupost del Patronat de Turisme: La davallada de l'aportació municipal en els comptes del Patronat és desproporcionada, demanem que es reverteixi aquesta reducció de 200.000 euros».

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El representant del PSC al Patronat de Turisme, el conseller Berni Álvarez, ha declarat que «aquesta rebaixa en el pressupost del Patronat de Turisme és una mostra més del menyspreu cap al sector turístic de la ciutat». «A més, des del 10 de febrer, Tarragona està sense gerent de Turisme: La pandèmia està consolidant més la idea que aquest govern no té planificació estratègica, en un sector tan important com el turístic. Un exemple més és que la ciutat fa 10 mesos que està sense gerència en el Patronat» ha reblat el polític socialista.

«Reorientació de les campanyes en el primer semestre»

Álvarez ha demanat «una reorientació de les campanyes en el primer semestre del 2021. L'Ajuntament hauria d'apostar pel turisme sostenible i de proximitat, com també per l'esportiu, de cara als primers mesos de l'any vivent. I alhora, començar a planificar les campanyes per quan es reprengui la nova normalitat, previsiblement a finals del 2021». «Aquest govern municipal no pot esperar que el PSC faci actes de fe a través de modificatius de crèdit: El Patronat de Turisme no pot esperar a modificatius de crèdit per planificar les pròximes temporades» ha conclòs qui va ser el fitxatge estrella de Josep Fèlix Ballesteros per a les eleccions municipals de l'any 2019. 


Comentaris
Centurió
El Ballesteros que ja te prou feina amb les presumptes acusacions de la Fiscalia i encara no ha sortit la porqueria de les olimpiades que alli si que es va tirar diners per la claveguera, aquests senyor es un virus per Tarragona.