Els psicòlegs de Tarragona celebraran el seu patró amb una setmana «plena d'activitats»

Les activitats començaran el pròxim dilluns 18 de febrer | El dijous 21 celebraran la festa col·legial d'enguany
Imatge d'arxiu d'Eva Llatser, presidenta de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Tarragona | Angel Ullate

 

Els psicòlegs de Tarragona estan pocs dies abans de la seva setmana gran. El pròxim dilluns 18, i fins al diumenge 24 de febrer, els membres de la demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya commemoraran el patró de la psicologia, Juan Huarte de San Juan, amb una setmana plena d'activitats. 

 

 

El programa d'actes començarà el 18 de febrer amb una xerrada que portarà per títol «Persones que escolten persones. Ètica, ètiques?» a càrrec del doctor Rafael Pallero, psicòleg sanitari dels serveis psicològics de l'ONCE a Tarragona i Lleida. L'acte tindrà lloc al local de la delegació de Tarragona i, per poder assistir-hi, els interessats es poden inscriure en aquest enllaç.

 

No serà l'única conferència que se celebrarà durant la pròxima setmana. El dimecres 20 de febrer serà el torn de qui fou el primer defensor del Menor de l'Estat, el psicòleg Javier Urra. Urra parlarà, al Seminari de Tarragona, sobre «La psicologia, una ciència humana». Així mateix, el divendres 22 de febrer serà el torn de la psicòloga clínica, i psicoanalista, Martine Menès qui se centrarà en «L'inconscient en la infància».

 

La festa col·legial, l'únic acte restringit

Tots els actes seran oberts al públic menys la festa col·legial que serà l'única activitat restringida per invitació. En aquesta festa, on es farà el reconeixement als col·legiats i col·legiades que l'any 2018 van complir els 25 anys de col·legiació, hi participarà Nacho Coller, psicòleg i divulgador de psicologia en diferents mitjans de comunicació. La festa es durà a terme al Seminari de Tarragona, a la Part Alta de Tarragona.

 

Els psicòlegs col·legiats de Tarragona tancaran aquesta setmana d'actes amb una «caminada familiar Psicoemociona't» que tindrà lloc diumenge 24 de febrer. 

 

El Col·legi a Tarragona, amb una nova junta

Des del passat mes de desembre, la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Tarragona com amb una nova junta rectora. La degana actual és Eva Llatser, psicòloga experta en teràpies de 'coaching'.

 

Llatser ha pres les regnes de la institució amb la voluntat de «fer moltes més activitats a escala social, en l'àmbit de la població en general». La degana tarragonina explicava els seus objectius en una entrevista a TarragonaDigital a meitats del passat mes de gener. 

 

També et pot interessar: