A punt el lliurament de guardons del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona

L’acte es durà a terme dijous, 13 de juny, a la sala de conferències del Port
Eels treballs que s’han presEls treballs que s'han presentat a aquest premi de narrativa curta són inèdits | Angel Ullate

 

Dijous 13 de juny, a les 19.00 hores, tindrà lloc l’entrega de guardons del VI Premi de Narrativa Curta del Port de Tarragona. La sala de conferències de l’Autoritat Portuària serà l‘encarregada d’acollir la vetllada.

 

Organitzat pel Port de Tarragona, conjuntament amb els serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el certamen literari va adreçat a alumnes del primer i segon cicle d’ESO, com també als alumnes de Batxillerat o als que tinguin edat equivalent en altres cicles educatius.

 

En aquesta sisena edició hi han participat centres educatius públics, concertats i privats i els treballs que s’han presentat a aquest premi de narrativa curta són inèdits. Tanmateix, cal remarcar que enguany s’ha ampliat les redaccions en anglès per tal de promoure l’ús d’aquesta llengua, juntament amb el català. El jurat del premi està integrat per docents designats pels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona i per membres del Port de Tarragona, paritàriament.

 

Creen un festival de poesia pels carrers de la ciutat

Del 13 al 19 de juny, Tarragona acollirà la primera edició de ‘Poetitza’T’, un festival de poesia obert als carrers de la ciutat. Una de les responsables de l’organització de la trobada cultural, la Núria Freixa, ha explicat a Tarragona Digital que «vam començar a treballar per incentivar una poesia plural i oberta a tota la ciutat» i afegeix que afronten el festival «amb moltíssima il·lusió».

 

El principal atractiu del Poetitza’T serà un recital itinerant per la ciutat el matí de diumenge, a partir de les 11.00 hores, des de la Catedral fins al Serrallo. «És la primera vegada que muntem unes activitats de poesia com aquestes, i ho fem des de la bona fe de gaudir de l'art», afegeix Freixa. «Per a nosaltres és fonamental el suport d'Òmnium Cultural i dels poetes i les llibreries Adserà i La Capona», ha matisat la responsable de l'organització del festival. Amb una dotzena d'actes, arribaran amb força a la ciutat a partir d'aquest dijous.