La quarta edició de 'Cinema en Família' s'acomiada amb la pel·lícula 'Ana y Bruno'

L'activitat, que ha ofert durant els mesos de febrer i març interessants propostes audiovisuals pensades per a tots els públics, acabarà aquest diumenge 31 de març
Auditori Diputació de Tarragona | dipta.cat

 

L'Auditori de la Diputació de Tarragona acollirà aquest diumenge 31 de març, a les 16.30 hores, la darrera pel·lícula del cicle 'Cinema en Família'. Impulsat per la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t aquesta quarta edició de l'activitat ha portat a l'Auditori més de 500 espectadors des del mes de febrer fins al mes de març del 2019.

 

'Ana y Bruno', dirigida per Carlos Carrera, ha estat la pel·lícula escollida per cloure el cicle. El film mexicà, el qual consta del Premi Quirino al Millor llargmetratge d'animació iberoamericà, tracta de manera sensible qüestions com les malalties mentals, la mort i altres matèries poc explorades en el cinema infantil.

 

La protagonista, Ana, s'escapa d'un hospital psiquiàtric on hi ha la seva mare. Allà coneix un ésser petit i estrany, Bruno, que l'endinsa en un món ple de personatges originals, fruit de la imaginació dels pacients, que l'ajuden a buscar el seu pare. Una pel·lícula que poden gaudir els nens i nenes a partir de sis anys i que arrodonirà un cicle cinematogràfic amb multitud d'estils, arguments, trames i formes d'entendre l'animació familiar.

 

 

'Cinema en Família', una aposta pel cinema familiar de qualitat

El 'Cinema en Família' de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, una activitat lúdica i cultural que té com a objectiu dotar la ciutat de Tarragona d'una programació de cinema pensada per a tots els públics. En aquesta darrera edició s'han projectat un total de 7 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica.

 

La selecció de pel·lícules que forma part d'aquest cicle es fa tenint en compte dos vessants: combinar pel·lícules més comercials amb produccions menors que ni tan sols s'han estrenat a Tarragona i que les pel·lícules fomentin valors com el civisme, la integració o l'ecologia.

 

Les entrades per accedir a la darrera projecció es podran adquirir al mateix auditori mitja hora abans de la sessió, tindran un cost de 5 euros i per la compra de més d'una entrada s'aplicarà un descompte de 2x1.