La 4a edició de la Tarraco Zombie Experience omple de morts vivents el Parc de la Ciutat

Impulsada per l’Associació de Jugadors/es de Rol de Tarragona, es tracta d’una activitat gratuïta amb reserva prèvia de plaça
Joves a la tercera edició de la Tarraco Zombie Experience | Cedida

 

Aquest divendres, 28 de juny, els zombis arriben al Parc de la Ciutat de Tarragona. La quarta edició de la Tarraco Zombie Experience portarà un total de 25 morts vivents a la metròpoli. Aquests, a partir de les 22.00 hores, transitaran amb el desig d’infectar qualsevol persona que s’atreveixi desafiar-los.

 

Es tracta  d’una iniciativa de l’Associació de Jugadors/es de Rol de Tarragona, la qual forma part de la campanya d’activitats Estiu Tarragonajove. Per participar-hi cal reservar plaça a la pàgina web de Tarragonajove o inscriure’s, presencialment, al mateix parc una hora abans de l’inici de l’esdeveniment.

 

Més de 250 persones van participar en la tercera edició

Enguany fa quatre anys que se celebra la Tarraco Zombie Experience, la qual en l’edició anterior va aplegar més de 250 joves —entre participants i públic—. A partir de les 21.00 hores, s’obriran les portes a participants que tinguin més de 16 anys d’edat.

 

Per a tots els participants, s’aconsella portar roba còmode i una llanterna per poder moure’s amb agilitat i no ser infectats pels afamats zombis. Tanmateix, cal signar la normativa i les instruccions de la dinàmica per prendre consciència de quins són els punts de fuga, els espais protegits i les zones altament infestades per morts vivents.

 

Mostra de l’activisme lúdic i cultural del jovent

L’acte forma part de les línies d’acompanyament i promoció als projectes joves que la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona estableix en el marc del Pla Local Tarragonajove 2020.

 

La proposta va començar a ser dissenyada el mes de febrer i ha recollit més d’una trentena de joves que han permès la producció de la cartellera, el treball actoral i implantar una normativa, entre altres aspectes. Una iniciativa que, amb aquest nivell, pretén ser una mostra clara de l’activisme lúdic i cultural del moviment associatiu per exposar el treball compartit entre entitats juvenils.