ARA MATEIX

Cremen dos vehicles i diversos contenidors al barri tarragon铆 de Campclar

脷LTIMA HORA

El N脿stic destitueix l'entrenador Xavi Bartolo i fitxa Toni Seligrat

La 4a edici贸 de la Tarraco Zombie Experience omple de morts vivents el Parc de la Ciutat

Impulsada per l鈥橝ssociaci贸 de Jugadors/es de Rol de Tarragona, es tracta d鈥檜na activitat gratu茂ta amb reserva pr猫via de pla莽a
Joves a la tercera edici贸 de la Tarraco Zombie Experience | Cedida

 

Aquest divendres, 28 de juny, els zombis arriben al Parc de la Ciutat de Tarragona. La quarta edici贸 de la Tarraco Zombie Experience portar脿 un total de 25 morts vivents a la metr貌poli. Aquests, a partir de les 22.00 hores, transitaran amb el desig d鈥檌nfectar qualsevol persona que s鈥檃treveixi desafiar-los.

 

Es tracta  d鈥檜na iniciativa de l鈥橝ssociaci贸 de Jugadors/es de Rol de Tarragona, la qual forma part de la campanya d鈥檃ctivitats Estiu Tarragonajove. Per participar-hi cal reservar pla莽a a la p脿gina web de Tarragonajove o inscriure鈥檚, presencialment, al mateix parc una hora abans de l鈥檌nici de l鈥檈sdeveniment.

 

M茅s de 250 persones van participar en la tercera edici贸

Enguany fa quatre anys que se celebra la Tarraco Zombie Experience, la qual en l鈥檈dici贸 anterior va aplegar m茅s de 250 joves 鈥攅ntre participants i p煤blic鈥. A partir de les 21.00 hores, s鈥檕briran les portes a participants que tinguin m茅s de 16 anys d鈥檈dat.

 

Per a tots els participants, s鈥檃consella portar roba c貌mode i una llanterna per poder moure鈥檚 amb agilitat i no ser infectats pels afamats zombis. Tanmateix, cal signar la normativa i les instruccions de la din脿mica per prendre consci猫ncia de quins s贸n els punts de fuga, els espais protegits i les zones altament infestades per morts vivents.

 

Mostra de l鈥檃ctivisme l煤dic i cultural del jovent

L鈥檃cte forma part de les l铆nies d鈥檃companyament i promoci贸 als projectes joves que la Conselleria de Joventut de l鈥Ajuntament de Tarragona estableix en el marc del Pla Local Tarragonajove 2020.

 

La proposta va comen莽ar a ser dissenyada el mes de febrer i ha recollit m茅s d鈥檜na trentena de joves que han perm猫s la producci贸 de la cartellera, el treball actoral i implantar una normativa, entre altres aspectes. Una iniciativa que, amb aquest nivell, pret茅n ser una mostra clara de l鈥檃ctivisme l煤dic i cultural del moviment associatiu per exposar el treball compartit entre entitats juvenils.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris