Es reactiven les línies L21 i L23 del servei de busos de Tarragona

Entraran en funcionament el pròxim dilluns 22 de juny

Les línies L21 i L23 d'autobús de Tarragona entraran en funcionament el pròxim dilluns 22 de juny, tal com ha anunciat l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) a través del seu president, Jordi Fortuny, que ha recalcat les setmanes que fa que es treballa per restablir la normalitat del servei. «És el pas definitiu per tenir totes les línies en actiu després de mesos de reestructuració del servei per fer front a les necessitats de prevenció i seguretat», ha declarat.

Concretament, la línia L21 correspon a la que uneix la part baixa de la ciutat amb el centre, la part alta i el CAP Muralles; i la línia L23 connecta la part baixa amb l'Hospital Joan XXIII. Des de l'EMT s'ha detallat que les dues línies, que entraran en funcionament dilluns, ho faran en horari d'estiu, com la resta de línies del servei.

Per altra banda, la línia L41, que havia modificat la seva ruta per cobrir el recorregut de la L23, unint la part baixa i l'Hospital Joan, en l'entrada en funcionament aquesta; recupera el seu recorregut habitual.

Limitacions d'ocupants

L’Empresa Municipal de Transports també recorda que tot i el restabliment del servei, l'aforament complet dels autobusos encara no està permès i recorda quin és el nombre màxim de persones autoritzat per a cada tipus de vehicle.

En els vehicles de 12 metres es permet un aforament màxim de 40 persones, que es reparteixen en 23 o 26 assegudes, segons el model de vehicle, i 17 dempeus. Pels vehicles de 18 metres articulats s'admetrà un màxim de 70 persones, 44 assegudes i 26 dempeus.

"Brutal: El milionari impacte econòmic per TGN que ha tingut la Covid-19" "Importants novetats sobre el futur del festival Tarraco Viva d'aquest any"