ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Roben milers d'euros en un banc de Sant Pere i Sant Pau

Els lladres van aprofitar la distracció d'una empleada per agafar els diners
Tres lladres van robar els diners d'una sucursal bancària del Santander a Sant Pere i Sant Pau | Google Maps

 

Aquest passat dilluns, 18 de març, tres persones van entrar a robar en una oficina del Banc Santander, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra estan investigant aquest cas per trobar els lladres, els quals no van utilitzar la violència per furtar els diners.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Milers d’euros robats en un banc de Tarragona

Tres persones van entrar a robar en una oficina del Banc Santander, situada al barri de Sant Pere i Sant Pau, concretament, en el bloc Veneçuela, situat al camí Pont del Diable. Els lladres van esperar el moment en què no hi havia cap usuari a dins per entrar i realitzar el robatoriEls fets van succeir aquest passat dilluns al voltant de l'una i mitja del migdia.

 

Quan ja no hi havia gent dins del banc, els lladres van despistar la treballadora, fent que aquesta s'aixequés de la seva taula. Mentrestant, els lladres van robar els diners sense utilitzar la força ni violència per cometre el robatori, segons han explicat els Mossos a TarragonaDigital. La quantitat és de milers d’euros, però no s’ha especificat exactament quants. En haver furtat tots els diners, els lladres, dos homes i una dona, van fugir del lloc.

 

Els Mossos d’Esquadra estan investigant aquest cas, ja que no se sap la identitat de les persones que han comès el crim i, així, poder-los detenir per aquest robatori.

 

També et pot interessar: