GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Final feliç pel robatori d'un gos al barri de Sant Pere i Sant Pau

Hores de nervis per la família propietària de Pipo, un gos que va ser robat dimarts al vespre i que van tornar als seus propietaris al saber què oferien recompensa
Les propietàries del gos 'Pipo', un cop recuperat | Facebook/Mari Carmen García

 

El robatori d'en Pipo, un gos propietat d'una familia del Sant Pere i Sant Pau, ha tingut un final feliç. Tot va començar dimarts a darrera hora de la tarda, als volts de dos quarts de vuit, quan a Mari Carmen García, propietària d'en Pipo, li van robar el seu gos a tocar d'una farmàcia, a l'alçada del bloc Sant Simó del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

 

 

Poc després, García feia una denúncia pública a través del seu perfil a la xarxa social Facebook. Mari Carmen García demanava que «si algú el veu o sap qui el té que es posi en contacte amb mi o amb la Guàrdia Urbana de Tarragona». La propietària d'en Pipo anunciava «recompensa» i pregava que «sigui qui sigui, si-us-plau que ens el tornin, no saben el mal que poden arribar a fer...He crescut amb en Pipo, em necessita i el necessito. El trobo molt a faltar».

 

Tornen a en Pipo quan «saben què hi ha recompensa»

24 hores després de perdre a en Pipo, una dona es va presentar a casa dels amos del gos amb l'animal. Se n'havia assabentat que hi havia recompensa i això la va animar a tornar el gos perquè «suposo que era una família que anava justa de diners» segons va manifestar a Facebook Mari Carmen García. 

 

Altres usuaris d'aquesta xarxa social feien públic el seu enuig per la situació i asseguraven que «espero que no li hagis pagat res, quin ensurt!» o una altra usuària que es mostrava sorpresa pel fet que «hagin tingut la poca vergonya de trucar en veure que hi havia recompensa. Em sembla increïble però almenys ja el teniu amb vosaltres». 

 

La notícia, tant del robatori com del final feliç, ha tingut un important ressò a les xarxes socials on la majoria d'usuaris han traslladat als amos d'en Pipo la seva alegria perquè «ja el teniu amb vosaltres».

 

També et pot interessar

Maten a cops de pala cadells de gos i els abandonen en un contenidor a Vimbodí

El PACMA porta a la Fiscalia el cas del gos mort a Calafell

Rescaten un gat que havia caigut en un pou a Tarragona