Roben telèfons mòbils d’una botiga de Les Gavarres per valor de 50.000 euros

L'alarma de l'establiment no va saltar

El robatori s'ha comès en una botiga del centre comercial Les Gavarres | Àngel Ullate

 

Robatori de matinada al centre comercial Les Gavarres, a Tarragona. Un dels establiments situat a la zona comercial va patir un robatori la passada nit de divendres a dissabte. Els lladres es van endur diversos telèfons mòbils i, tot i que no se sap el nombre concret d’aparells que van ser robats, el valor total del botí podria pujar fins als 50.000 euros.

Es van colar pel sostre i l'alarma no va saltar

Segons recull el ‘Diari de Tarragona’, tot apunta que els lladres van accedir a l’interior de la botiga des del terrat. Els individus van escalar els vuit metres i es van colar a l’interior de l’establiment a través dels conductes de ventilació amb l’ajuda, probablement, d’unes cordes. L’alarma de seguretat de la botiga no va saltar, i van ser els treballadors qui es van adonar del robatori aquest dissabte al matí, quan van obrir la botiga.

Un cop a dins, els lladres van anar directament a les estanteries on hi havia els telèfons mòbils i se’ls van endur. Els individus van seleccionar mòbils d’altra gamma, sobretot, i el botí total ascendeix als 50.000 euros, probablement, a l’espera que l’empresa faci la valoració del robatori.

Arran del robatori, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’identificar i trobar els lladres que van cometre el robatori.

"🔴 ALERTA: Una dona, assetjada mentre feia nudisme a la platja Waikiki de TGN" "❗🔫Un home amb una pistola crea el pànic a una platja de Tarragona"