GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona i el món coneixen el Seat Tarraco

La Tarraco Arena Plaça ha acollit, la tarda d'aquest dimats 18 de setembre, la presentació mundial del nou model SUV de Seat
El Seat Tarraco fotografiat dins l'Amfiteatre, l'icona tarragonina. | TarragonaDigital

 

Finalment ha vist la llum. Seat ha presentat aquesta tarda de dimarts, 18 de setembre, el seu nou model SUV, (les sigles en anglès de vehicle esportiu utilitari), el Seat Tarraco. Ha estat una presentació de caràcter mundial que s'ha dut a terme a la Tarraco Arena Plaça (TAP) en un acte que ha aixecat uns quants malestars entre regidors socialistes de l'Ajuntament de Tarragona per no ser-hi convidats. Segons sembla, del consistori tarragoní Seat només ha convidat l'alcalde Ballesteros. També hi han estat presents altres personalitats del món tarragoní, com són el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el president del Port de Tarragona, Josep Andreu; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona i el Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

 

La Tarraco Arena Plaça ha acollit la presentació del Seat Tarraco. | Gerard Recasens

 

Seat Tarraco, presentat a Tarragona

El vehicle de la companyia espanyola és segons mitjans especialitzats en el món del motor «un set places diferent a l'Alteca i dels models SUV 7 places que hi ha al mercat, el més alt dels tres existents. El model dièsel tindrà fins a 190 cv mentre que el model de gasolina oscil·larà entre els 150 i els 190».

 

 

El cotxe es fabricarà a la factoria alemanya de Wolfsburg, enlloc de Martorell com en un primer moment s'havia informat. El vehicle estarà a la venda a finals d'any, començaments de l'any vinent, 2019, i el preu de sortida del Seat Tarraco serà de 33.000 euros. 

 

A la part posterior el nom de Tarraco llueix flamant. | TarragonaDigital

 

El nom de Tarraco es va imposar en una votació convocada per Seat, l'any passat, per triar el nom de qui estava destinat a ser «el germà gran de l'Arona i l'Ateca». Tarraco competia amb Alborán, Aranda i Ávila com altres possibles noms pel nou vehicle de la marca. Seat va rebre fins a 133.332 propostes, de 106 països, suggerint fins a un total de 10.130 topònims de la geografia espanyola com a possibles noms. Tarraco va sortir victoriosa. 

 

Hi ha hagut molta expectació i presència de mitjans internacionals a l'acte pel Seat Tarraco. | Gerard Recasens

 

Una campanya de promoció de Tarragona immillorable

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha congratulat de la posada en marxa del Seat Tarraco i ha explicat que «ni amb 15 anys de pressupost en comunicació de l'Ajuntament hauríem aconseguit un posicionament de marca com aquest». Ballesteros ha recordat que el Seat Tarraco suposa una novetat: es dissenya a Catalunya i es fabrica a Alemanya. «Per primera vegada, nosaltres posem les bates blanques i Alemanya, les granotes», ha dit l'alcalde tarragoní.

 

El moment de la presentació del nou Seat Tarraco. | Gerard Recasens

 

Imatge de la part posterior del nou Seat Tarraco | Gerard Recasens

 

El nou Seat Tarraco, presentat avui a la TAP   | Gerard Recasens