NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Canciones ideales si estás aprendiendo a tocar la guitarra

Tarragona organitza una segona edició del Xarxacústic en línia per amenitzar el confinament

El cicle, que s'allargarà del 6 a l'11 d'abril, tindrà com a primer protagonista el cantautor argentí, resident a Tarragona, Luca Baffi

La Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona organitza la segona edició de Xarxacústic en línia, després de l’èxit de seguiment que va tenir el primer cicle de concerts. Com la setmana passada, per tal d'amenitzar el confinament, les actuacions es podran seguir des de casa a través del perfil d'Instagram de la Xarxa de Centres Cívics.

 

 

El nou cicle, que s'allargarà del 6 a l'11 abril, començarà aquest pròxim dilluns 6 d’abril, a les 17 hores, amb el concert de Luca Baffi, un cantautor argentí resident a Tarragona, que interpretarà, acompanyat de la seva guitarra, un seguit de temes inspirats en les ciutats que ha visitat i on ha viscut. Dimarts 7 d’abril, a la mateixa hora, serà el torn de LIV, una jove cantautora que actualment prepara el seu primer disc. Interpretarà cançons pròpies i covers de temes de jazz i pop amb la guitarra i l’ukulele.

 

El duet musical Maria & Oscar Vidal actuarà el dijous 9 d’abril, a les 17 hores, oferint al públic versions de jazz, soul, pop d’autor i folk nacionals i internacionals en format acústic, amb arranjaments molt personals, a dues veus, acompanyades de teclat i guitarra. Finalment, aquesta segona edició del Xarxacústic en línia es clourà dissabte 11 d’abril, a les 17 hores, amb Mark Wayne i els seus temes de swing, soul, R&B i pop.


Comentaris

envia el comentari