GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La senadora de Podem per Tarragona denuncia la filla de la diputada de Podem al Parlament

Celia Cánovas, senadora de Podem per Tarragona, ha denunciat als responsables de comunicació de Podem per dir-li «borratxa» a les xarxes socials
Celia Cánovas, senadora de Podem per Tarragona | Facebook/Celia Cánovas

 

Mala maror a Podem Tarragona. La senadora de la formació de Pablo Iglesias, Celia Cánovas, ha denunciat Álex Guerrero, Adriana Álvarez i Aurelio Álvarez, responsables de comunicació del partit en l'àmbit estatal, els dos primers, i en l'àmbit català, a Podem, el darrer dels tres demandats.

 

El motiu de la demanda, que es troba en la fase d'acte de conciliació, previ a la interposició de la querella criminal, és que, segons Cánovas, els tres companys del seu partit l'havien insultat a les xarxes socials dient-li, entre altres, que «Celia es passa tot el dia dormint al Senat»; «hi arriba borratxa»; i «és una mandrosa que se'n va a fer la migdiada en lloc de treballar».

 

La senadora tarragonina ha demanat una indemnització per 100.000 euros als tres demandats en concepte de «danys i perjudicis causats». Resulta que Adriana Álvarez, la responsable de comunicació centrada en les tasques dels senadors de Podem al Senat, és la filla de la diputada tarragonina al Parlament per Podem, la vendrellenca Yolanda López. 

 

Cánovas ha mantingut, en els darrers mesos, posicions «de rebuig a les decisions unilaterals que s'han pres des de Podem Catalunya» i ha exigit que «Podem Catalunya sigui una força política autònoma i sobirana per sobre de qualsevol interès particular».

 

La senadora tarragonina es va presentar contra el dimitit Xavier Domènech per la plaça de secretari general de Podem Catalunya. Cánovas va treure al voltant d'un 5% dels vots i va aconseguir una de les 43 places del Consell de Podem, l'òrgan de govern d'aquest partit. Posteriorment va renunciar a la plaça. 

 

Primàries de Podem a Tarragona

D'altra banda, Podem Tarragona ha obert aquesta setmana, concretament el dimarts 20 de novembre, i fins diumenge 25, el procés de primàries per triar els candidats a les eleccions municipals. Aquestes eleccions es realitzen a través d'un portal web i han generat «un cert malestar» entre membres d'altres formacions d'esquerra que formen part de l'entorn de Podem i que consideren que «s'ha destruït tota la tasca que s'ha fet i no se sap què és el que s'està fent».