El polític de Ciutadans, Sergio del Campo, nega que abandoni el partit

El polític taronja desmenteix rotundament les informacions publicades i assegura, en una piulada, que «no sóc d'abandonar el vaixell quan venen mal dades»
Imatge d'arxiu de Sergio del Campo, durant una entrevista amb TarragonaDigital, a la seu del partit taronja a Tarragona. | Angel Ullate

El polític de Ciutadans de Tarragona, Sergio del Campo, no va poder revalidar l'acta de diputat al Congrés durant les eleccions generals d'aquest diumenge, 10 de novembre. Del Campo es va quedar fora del Congrés dels Diputats en un context de baixada espectacular de resultats dels taronges arreu de l'Estat espanyol.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

48 hores després de les eleccions, i quan encara s'estan paint els resultats, el també inspector de treball, Sergio del Campo, s'ha llevat amb una portada de la premsa escrita en la qual s'assegura que abandona la política. Portada que, aquest matí de dimarts, 12 de novembre, del Campo ha desmentit rotundament mitjançant una piulada al seu compte de Twitter: «No marxo enlloc. No abandono el vaixell quan venen mal dades. #FakeNews».

"❗L'Ajuntament de Tarragona modifica per quarta vegada el cartipàs municipal" "🙈Enxampen a TGN un lladre amb 47 antecedents amb una caixa enregistradora sota el braç"