Irene Arcos en una escena de la sèrie 'Todos mienten' de Movistar +

'Todos mienten', la sèrie de Pau Freixas que ha passat per Tarragona i s'estrenarà el 2021

La gravació va començar a l'octubre i s'ha fet entre Barcelona, Girona i Tarragona

La sèrie de Pau Freixas, 'Todos mienten', s'ha acabat de rodar aquest gener després de tres mesos de gravació entre Barcelona, Girona i Tarragona. Produïda en col·laboració amb Filmax, la sèrie s'estrenarà a Movistar+ el 2021.

'Todos mienten' és un thriller que aborda una relació entre una professora  i un estudiant. Quan un vídeo  de caire sexual  entre la Macarena i l'Ivan surt a la llum, tota la història deriva en un judici social de conseqüències imprevisibles. El repartiment l'encapçalen Irene Arcos, Lucas Nabor, Natalia Verbeke, Miren Ibarguren, Leonardo Sbaraglia, Juan Diego Botto, Ernesto Alteriojunto, Eva Santolaria, Amaia Salamanca, Carmen Arrufat i Berta Castañé.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El creador i director de la sèrie, Pau Freixas, destaca el rodatge  enmig de «pors, prudència i limitacions» com una experiència «increïble». «Ha estat èpic i emocionant formar part d'un equip obstinat en seguir endavant a base de mascaretes, pals pel nas i distàncies socials. I malgrat tot o gràcies a tot això, no ho sé, ha resultat ser un dels projectes més agradables i emotius de la meva vida», assevera Freixas.

En aquest sentit, creu que les ficcions  «modifiquen els estats d'ànim de les persones i la sèrie estarà impregnada de bon rotllo».