S'enfronta a presó per robar i agredir la treballadora d'un supermercat de Tarragona

Els fets van succeir el novembre de l'any 2017
Els fets van succeir en un supermercat del carrer Nou de Bonavista | Google Maps

 

La setmana del 15 al 19 d'abril, arribarà a judici el cas d'un home que va robar quatre ampolles de whisky en un supermercat del barri tarragoní de Bonavista i agredir a la treballadora quan va intentar fugir. Per aquests fets, l'autor del delicte, s'enfrontarà a set anys de presó. L'home compta amb diversos antecedents penals. 

 

Roba i agredeix una treballadora d'un supermercat de Tarragona

Els fets van succeir durant el novembre de l'any 2017 en un supermercat del carrer Nou, de Bonavista. Un home va entrar a l'interior de l'establiment i va agafar quatre ampolles de whisky. En el moment de passar per caixa, aquest va voler passar com si no portés res i marxar sense pagar l'import de les begudes alcohòliques que havia agafat.

 

Per aquest motiu, l'encarregada que hi havia, va demanar-li que ensenyés allò que amagava sota la jaqueta i l'home, el qual compta amb diversos antecedents penals, va negar-se i va emprendre la seva fugida del supermercat. 

 

Finalment, va ser interceptat per la treballadora, moment en què va ser empesa pel lladre, el qual va poder fugir amb les ampolles d'alcohol que havia robat. La dona va patir diverses lesions a causa de l'agressió de l'home.

 

El lladre va fugir amb quatre botelles de whisky | TarragonaDigital

 

Demanen set anys de presó

El judici començarà el pròxim 18 d'abril a l'Audiència Provincial de Tarragona i demanen set anys de presó per aquests fets. D'altra banda, el responsable del robatori i l'agressió, va declarar al jutge que havia robat les botelles d'alcohol, però va negar l'agressió a la treballadora del comerç. El lladre, que tenia diversos antecedents penals, ja havia estat condemnat tres vegades per robatoris amb força.

 

També et pot interessar: