Imatge d'unes taules de bar

L'Ajuntament de Tarragona registra 348 sol·licituds d'ajuda als establiments de la ciutat

La subvenció va dirigida a aquells qui van haver de tancar el passat octubre | Les sol·licituds es poden presentar fins a l'11 de desembre

L'Ajuntament de Tarragona registra 348 sol·licituds per aconseguir una subvenció per part d'aquells negocis afectats per la resolució SLT/2546/2020 del dia 15 d’octubre.

Es tracta de la famosa resolució que, amb l'objectiu de baixar el nombre de contagis per coronavirus, va acabar prohibint l'obertura de bars, restaurants, cafès, sales d’espectacles, sales de ball i discoteques, instal·lacions esportives, centres de bellesa, casinos, bingos i salons recreatius i de joc.

Fins al dia d'avui, el consistori ha aprovat i comptabilitzat 130 subvencions. Totes aquelles persones que també hi estiguin interessades, podran presentar les sol·licituds fins a l'11 de desembre. En total, el pressupost que es destinarà a l'ajuda és de 500.000 euros.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els requisits per optar a la subvenció

Per tal de poder optar a aquesta subvenció, cal que l'establiment afectat s'ubiqui a la ciutat de Tarragona, estigui inscrit a la categoria fiscal que s'adjunta a la convocatòria, o que s'hagi vist afectat i obligat a tancar per la resolució SLT/2546/2020.

Cada establiment rebrà una quantitat diferent en funció de la seva tipologia. Les discoteques, sales de ball i sales de festa amb espectacle podran rebre una ajuda de fins a 2.000 euros. En canvi, els restaurants, cafeteries, bars i bars musicals podran optar a un màxim de 500 euros, i els altres establiments a 400 euros.

L'Ajuntament de Tarragona avança que aquestes ajudes són compatibles amb altres procediments d'altres institucions o entitats públiques o privades, sempre que les ajudes no superin les pèrdues.

Tothom qui vulgui optar a la subvenció haurà d'adreçar les sol·licituds al Registre General de l'ajuntament, mitjançant via telemàtica i fins al dia 11 de desembre. En aquesta sol·licitud hauran d’adjuntar la documentació del negoci així com una declaració responsable


Comentaris