Última Hora

Atropellament mortal a Rodalies entre Tarragona i Torredembarra

La Guàrdia Civil de Tarragona subhastarà més de 700 armes aquest març

L'acte es farà el proper dilluns, 18 de març, a les nou del matí
Una mostra de les armes que subhastarà la Guàrdia Civil de Tarragona el proper dia 18 de març. | Cedida

 

La Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona posarà a subhasta el proper dilluns, dia 18 de març, un lot de 713 armes de foc. La cita serà a les nou del matí a la seu de la comandància, al carrer de Maria Aurèlia Capmany número 6 de Tarragona, i els usuaris amb permís d'arma en curs podran licitar per quedar-se amb 543 escopetes, 41 carrabines, 24 rifles, 59 pistoles, 37 revòlvers i 9 armes d'avantcàrrega.

Les armes, a exposició la setmana vinent

Abans de la subhasta, que tindrà lloc dilluns, dia 18 de març, les armes que sortiran a licitació estaran exposades al públic per tal que els interessats puguin observar de prop les seves característiques principals.

Així doncs, segons ha explicat la Comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona en un comunicat que han fet públic aquest divendres, 8 de març, les 713 armes que sortiran a subhasta el dia 18 romandran exposades al públic durant tota la setmana vinent: els dies 11,12, 13, 14 i 15 de març de 2019, en horari de nou del matí a una del migdia, a la mateixa seu de la comandància on es farà la subhasta la setmana següent.

Les subhastes d'armes, sortides habituals de l'armament que requisa la Guàrdia Civil

Per tal de donar sortida a les armes que solen requisar en controls o desplegaments habituals, la Guàrdia Civil organitza amb força freqüència subhastes en què persones que disposen de permís d'armes poden participar per, amb les seves licitacions, poder-ne obtenir la propietat. El mètode és senzill i tots els interessats poden anar oferint un preu millor a fraccions de, com a mínim, un euro.

Es tracta, doncs, de procediments tan habituals que, aquest mes de març, a banda de la subhasta de Tarragona, també se n'han previst a altres comadàncies de Guàrdia Civil, com ara Ciudad Real, Jaén o Huesca.

També et pot interessar

"Vox esclata amb greus insults després que enganxin compreses a la seva seu de TGN" "Lluís Gavaldà: «Amb l'edat, Els Pets ens hem adonat que som uns privilegiats»"