NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

La Guàrdia Civil de Tarragona subhastarà més de 700 armes aquest març

L'acte es farà el proper dilluns, 18 de març, a les nou del matí
Una mostra de les armes que subhastarà la Guàrdia Civil de Tarragona el proper dia 18 de març. | Cedida

 

La Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona posarà a subhasta el proper dilluns, dia 18 de març, un lot de 713 armes de foc. La cita serà a les nou del matí a la seu de la comandància, al carrer de Maria Aurèlia Capmany número 6 de Tarragona, i els usuaris amb permís d'arma en curs podran licitar per quedar-se amb 543 escopetes, 41 carrabines, 24 rifles, 59 pistoles, 37 revòlvers i 9 armes d'avantcàrrega.

 

Les armes, a exposició la setmana vinent

Abans de la subhasta, que tindrà lloc dilluns, dia 18 de març, les armes que sortiran a licitació estaran exposades al públic per tal que els interessats puguin observar de prop les seves característiques principals.

 

Així doncs, segons ha explicat la Comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona en un comunicat que han fet públic aquest divendres, 8 de març, les 713 armes que sortiran a subhasta el dia 18 romandran exposades al públic durant tota la setmana vinent: els dies 11,12, 13, 14 i 15 de març de 2019, en horari de nou del matí a una del migdia, a la mateixa seu de la comandància on es farà la subhasta la setmana següent.

 

Les subhastes d'armes, sortides habituals de l'armament que requisa la Guàrdia Civil

Per tal de donar sortida a les armes que solen requisar en controls o desplegaments habituals, la Guàrdia Civil organitza amb força freqüència subhastes en què persones que disposen de permís d'armes poden participar per, amb les seves licitacions, poder-ne obtenir la propietat. El mètode és senzill i tots els interessats poden anar oferint un preu millor a fraccions de, com a mínim, un euro.

 

Es tracta, doncs, de procediments tan habituals que, aquest mes de març, a banda de la subhasta de Tarragona, també se n'han previst a altres comadàncies de Guàrdia Civil, com ara Ciudad Real, Jaén o Huesca.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris