L'Ajuntament de Tarragona obre la convocatòria de subvencions a les entitats veïnals

El consistori tarragoní hi destina enguany 200.000 euros del pressupost municipal, 40.000 euros més que en l'exercici passat

L'Ajuntament de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions destinades a les associacions de veïns i federacions veïnals de Tarragona per a projectes i activitats que tenen programades per dur a terme durant el 2020. Enguany, el pressupost municipal destina 200.000 euros en aquest concepte, un augment de 40.000 euros, respecte als comptes de 2019.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Aquestes subvencions les poden demanar totes les associacions de veïns de Tarragona i federacions veïnals que estiguin registrades al Registre d'Entitats Municipal i que es trobin al corrent de les seves obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i al corrent dels seus deutes amb l'Ajuntament de Tarragona. Amb la sol·licitud cal presentar el programa d’activitats i la documentació que s’especifica a la convocatòria.

El termini de presentació de les sol·licituds ja està obert i finalitzarà el pròxim dia 24 de març de 2020. Les bases i la convocatòria es poden consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament.

"☕ ATENCIÓ: El servei que oferirà la cafeteria del Tanatori de Tarragona" "🌄 El germà de la Salle que va canviar Torreforta pel Perú"