La Tabacalera, escenari d'un anunci de televisió d'una marca de vehicles italiana

L'espot conté imatges del Jardí Vertical, a l'avinguda Vidal i Barraquer, i del Pla de la Seu, entre altres indrets de Tarragona
Imatge de l'anunci que s'ha gravat, parcialment, a diferents escenaris de Tarragona | Facebook/ Tarragona Film Office

 

La Tarragona Film Office, organisme depenent del Patronat de Turisme Municipal de Tarragona, ha fet públic, aquest dilluns 11 de febrer, que el darrer anunci per a la televisió de la marca de vehicles italiana 'Suzuki Itàlia', s'ha gravat parcialment a la ciutat de Tarragona. En concret, els indrets triats pels productors de l'espot han sigut el Jardí Vertical de la Tabacalera i el Pla de la Seu, a la Part Alta de Tarragona. 

L'anunci s'ha gravat entre Tarragona i Barcelona i recull els darrers models híbris de la filial italiana de la coneguda marca japonesa de vehicles.

Netflix grava a Tarragona

No és l'única bona notícia d'aquest tipus que s'ha viscut a la ciutat de Tarragona els darrers dies. El passat dilluns 4 de febrer, els responsables de la Tarragona Film Office feien públic que la coneguda plataforma d''streaming' Netflix estava gravant una sèrie de contingut propi, «Hache», al port de Tarragona. 

La gravació comptava amb la presència de figures tan reconegudes com l'actor Eduardo Noriega o l'actriu Adriana Ugarte. La principal responsable política de la Tarragona Film Office, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez, valorava molt positivament la gravació de Netflix a Tarragona.

«No només pels beneficis econòmics que comporten, sinó també per l'aposta del Patronat per la Tarragona Film Office com a eix de l'estratègia turística de la ciutat, en un moment en què el turisme cinematogràfic està experimentant un 'boom'», apuntaven des de la conselleria del govern municipal tarragoní.

També et pot interessar:

"8 pel·lícules genials per veure en família els diumenges a la tarda a Tarragona" "ATENCIÓ: El nou candidat a alcalde de Tarragona"