Imatge d'arxiu del Tanatori de Tarragona

El tanatori de Tarragona canvia els horaris per ajustar-se al toc de queda

Les sales de vetlla tancaran a les nou del vespre

El tanatori de Tarragona ha anunciat que modifica l'horari de les sales de vetlla i les tramitacions dels serveis, que acabaran a les nou del vespre, per tal d'ajustar-se al toc de queda. En canvi, les recollides dels difunts a domicilis i hospitals es faran podran seguir fent tota la nit, en tractar-se d'un servei essencial. El límit de persones a les sales de vetlla continua sent de sis persones i les cerimònies es mantenen amb un 50% de l'aforament.

L'Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona (EMSERFUMT) ha recordat que des de l'inici de la pandèmia s'han extremat les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la Covid-19. A les instal·lacions del Tanatori, els treballadors i els familiars dels difunts han de mantenir una distància mínima de dos metres i cal rentar-se les mans habitualment.

Prohibit sortir entre les 10 de la nit i les 6 del matí

El Govern de la Generalitat anunciava, aquest diumenge, que el toc de queda a Catalunya serà entre les 22 i les 6 hores. Els establiments oberts al públic hauran de tancar a les 21 hores i es contemplen diverses excepcions. Es podrà sortir per assistència sanitària d'urgència o de farmàcia; el desplaçament laboral per anar i tornar de treballar; per fer cura de persones grans, menors d'edat, dependents o vulnerables per motius inajornables; o el retorn al lloc de residència habitual en cas de viatge. D'altra banda, es permet passejar el gos de les 4 a les 6 del matí


Comentaris