Les mascaretes es poden demanar tant a través de l'app TGN Emergències com a través de la web del consistori

L'Ajuntament de Tarragona fa públiques les certificacions de les mascaretes infantils

L'equip de govern lamenta «el greu perjudici causat a l'empresa fabricant»

En les darreres hores ha corregut, per serveis de missatgeria instantània, un vídeo en el qual es posa en dubte el nivell de seguretat que ofereixen les populars mascaretes infantils de l'Ajuntament de Tarragona, il·lustrades amb imatges del Seguici Popular de la ciutat.

Aquest vídeo ha comptat amb el suport del grup municipal socialista, qui ha arribat a demanar la dimissió del responsable, si el vídeo era cert. La resposta de l'equip de govern ha sigut molt contundent. El conseller de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, ha fet públic que les mascaretes infantils estan completament certificades per l’Associació  Española de Normalización (UNE 0065BFE), organisme d’homologació.

Fortuny ha lamentat que «s’hagi posat en dubte un tema tan sensible, amb demostracions tan poc científiques, com la salut en els infants. En política tot no s’hi val perquè a qui realment perjudica aquesta notícia falsa i difamatòria és a les famílies amb canalla perquè els genera angoixa i a l’empresa Revalsport que ha fabricat les mascaretes».

Una empresa d'Alcover

Revalsport és una empresa d’Alcover que, des de 1997, es dedica a la fabricació de peces i equipaments esportius. Entre altres, ha sigut el proveïdor de l'equipació esportiva del Gimnàstic Tarragona, durant 12 anys.

Per últim, des de l'equip de govern s'ha rebutjat «l’ús polític que s’ha fet d’aquest tema i la greu irresponsabilitat que, des de càrrecs institucionals amb responsabilitat política, han fet d’una notícia falsa».


Comentaris