Imatge d'arxiu del grup de música familiar 'El Pot Petit'

El grup de música familiar El Pot Petit també actuarà a Tarragona per Santa Tecla

Els Stay Homas exhaureixen entrades en temps rècord per al concert del 16 de setembre

Tarragona  encara guardava un as a la màniga per perfilar el cartell final de les festes de Santa Tecla. Després de la presentació oficial de les primeres pinzellades i de caps de cartell com Manel o els Stay Homas de cara a la segona quinzena de setembre,  des de l'àrea de Cultura ja van obrir la porta a un programa flexible amb sorpreses encara verdes. I que s'aniran coneixent de forma progressiva.

És el cas del grup de música familiar 'El Pot Petit', un dels més reconeguts de l'escena catalana. L'Ajuntament de Tarragona ha confirmat aquest dilluns, 10 d'agost, que l'agrupació vindrà a la ciutat amb un espectacle festiu a cavall entre la música i les arts escèniques el pròxim 23 de setembre —dia de la patrona— a les 17.00 hores al Teatre Auditori del Camp de Mart. Les entrades ja es troben disponibles a través de la plataforma TicketPlus.cat.

Stay Homas exhaureix entrades per al concert del pròxim 16 de setembre

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les limitacions d'aforament  i els requeriments de respectar les distàncies i mesures de seguretat seran la norma bàsica per a l'actuació, en què els vuit artistes ompliran l'espai de color i vida per interpretar els seus temes més coneguts. L'espectacle combina la música, les titelles o la dansa, i els vídeos del grup ja superen els 75 milions de visualitzacions a YouTube després d'una dècada de trajectòria.

En paral·lel a l'anunci de l'actuació d'El Pot Petit, l'Ajuntament també ha comunicat que una de les actuacions centrals del programa, la dels barcelonins Stay Homas, ja ha exhaurit en temps rècord totes les entrades disponibles per a la seva actuació del dia 16 de setembre, també al Teatre Auditori del Camp de Mart.