Última Hora

Atropellament mortal a Rodalies entre Tarragona i Torredembarra

Tarragona dona llum verda al projecte de nous habitatges al barri de Sant Pere i Sant Pau

Les obres al pla urbanístic de Culubret estan previstes pel mes de setembre

Aquest dilluns, 4 de maig, el tinent d'Alcalde, i conseller responsable de l'àrea d'Urbanisme, el republicà Xavi Puig, ha signat l'aprovació definitiva del pla parcial urbanístic 62, el pla ubicat al sector Culubret, entre el barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau i la Vall del Llorito.

Els promotors del pla tenen previst, segons diferents informacions publicades, iniciar les obres el mes de setembre. Aquesta aprovació definitiva del PPU-62 permetrà els promotors del desenvolupament d’aquesta zona transformar un espai de naus industrials, ocupades per empreses de materials de la construcció, que es va veure greument abandonat per la crisi econòmica.

La urbanització d’aquest sector anirà a càrrec dels propietaris dels terrenys i no suposarà cap despesa a l’Ajuntament, tindrà un cost, segons la memòria del projecte, de 5,7 milions d’euros. Entre altres qüestions, inclou la construcció d’una rotonda a la carretera de Santes Creus i la cessió d’un 10% dels pisos al consistori per a ús social.

Una zona comercial i habitatges

Segons el projecte presentat, aquesta zona comptarà amb una remodelada zona comercial, que inclourà un supermercat, empreses del sector de la construcció, un aparcament i un magatzem de materials de construcció, així com una zona residencial, amb un màxim de 147 habitatges, en blocs de pisos de planta baixa i sis nivells d'alçada.

Tot apunta que el supermercat que s’instal·larà en aquesta nova zona comercial serà Mercadona, que fa uns mesos va anunciar la seva voluntat de tancar la tradicional botiga que té al barri de Sant Pere i Sant Pau.

"Emocionant: Chica, la gossa sensesostre confinada a Tarragona, troba família" "L'escàndol a l'empresa de mitjans aixeca una forta tempesta política a Tarragona"