El Tarragona FC denuncia que «fa dos mesos que l'Ajuntament no arregla unes fuites d'aigua al camp»

L'entitat comparteix camp a l'estadi de futbol municipal de La Granja | Directius del club fan la denúncia perquè asseguren que «volem evitar mals majors»
Imatge de les humitats generades en una paret del camp per la fuita d'aigua que «fa dos mesos que no s'arregla» | Facebook/David Romera

 

El degà del futbol tarragoní, el Tarragona Fútbol Club, no guanya per disgustos. Si ja li va costar Déu i ajuda aconseguir un camp on entrenar i després unes instal·lacions adequades per a la gestió d'un club amb una vessant social molt marcada, ara veu com unes fuites d'aigua al camp de futbol municipal de La Granja amenaça de transformar-se en un greu problema.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La denúncia l'ha fet pública el vicepresident de l'entitat, David Romera. En un escrit publicat a la seva pàgina de Facebook, Romera ha explicat que «fa dos mesos vam enviar un correu electrònic a l'Ajuntament informant que hi havia unes fuites d'aigua al camp». «Ens vau respondre», ha afegit Romera, «que preníeu nota i dos després seguim igual, amb risc de que una paret afectada per les humitats caigui a sobre d'alguna persona i hàgem de lamentar conseqüències pitjors».

 

Així mateix, el club també ha explicat a aquest mitjà que «ens trobem amb el fet que ningú pinta les línies del camp i quan hem de jugar un partit de futbol a set veiem que, si l'àrbrite ho recull a l'acta, ens acaben multant perquè no es veuen les línies». 

 

Un club amb més de 110 anys d'història

El 10 de març del 1901 és la data de l'inici de la vida d'aquesta entitat que va estar a punt de desaparèixer a finals del 2016 i que gràcies a Manel Roselló i la seva Junta Directiva ha tornat a la vida per recuperar aquest patrimoni immaterial. 

 

Va ser a finals de desembre del 2016 quan el Tarragona FC va anunciar que tornaria a l'activitat. Sense activitat aparent des de l'any 2011, el club va estar a escassos deu dies de consumar la seva desaparició definitiva.