L'alcalde i els consellers de l'Ajuntament de Tarragona davant de l'edifici del consistori fent un minut de silenci per les víctimes del coronavirus

Tarragona prepara un homenatge en record als difunts per la Covid-19

El consistori ha fet una crida a continuar mantenint les mesures de seguretat sanitària

Aquest divendres, 5 de juny, finalitzen els deu dies de dol oficial per les víctimes de la Covid-19 decretats pel govern espanyol. L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que  està preparant un acte públic de reconeixement a les víctimes i també a tots els col·lectius que han treballat de forma incansable i a primera línia durant la pandèmia. Aquest acte  es realitzarà quan es donin les condicions adequades. L'homenatge de l'Ajuntament s'afegeix a la missa en record dels difunts que l'Arquebisbat de Tarragona prepara per al pròxim mes de juliol.

El consistori remarca que té molt present el patiment de moltes famílies durant les setmanes més difícils de la pandèmia. Així mateix, des de l'Ajuntament de Tarragona s'insisteix en el fet que l'estat d'alerta continua vigent i  s’han de seguir totes les indicacions sanitàries per evitar contagis i rebrots, com mantenir les distàncies i actuar amb responsabilitat en benefici de tots. 

Banderes onejant

Durant els darrers deu dies de dol oficial, decretat pel govern espanyol el passat 26 de maig, l’Ajuntament ha fet onejar les banderes de tots els edificis municipals i les  ubicades a les entrades de la ciutat  a mig pal, com a mostra de dol per  les persones que han perdut la vida per la pandèmia. El mateix dia 26 el Consistori va fer un minut de silenci, a la plaça de la Font, per expressar el seu record  i homenatge.


Comentaris