GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona «s'il·lusionarà» amb els 25 anys del Mag Lari als escenaris

L'espectacle «25 il·lusions» serveix per celebrar el quart de segle de l'artista en actiu i sorprendrà petits i grans amb trucs de tota mena
El Mag Lari i el regidor d'Ensenyament, Francesc Roca, al vestíbul del Teatre Tarragona. | TarragonaDigital

 

Tarragona rebrà aquest dissabte, 17 de novembre, un dels mags catalans més reconeguts arreu: el Mag Lari. Josep Maria Lari, nom real de l'artista, celebrarà el quart de segle a sobre dels escenaris amb l'espectacle «25 il·lusions», que ja ha passat pels grans teatres de Catalunya. El Teatre Tarragona acollirà el "show" a partir de les 21.00 hores i la previsió és que s'omplin totes les butaques

 

«Benvingut a Tarragona, Mag Lari». Aquestes eren les paraules del regidor d'Ensenyament, Francesc Roca, per rebre un dels mags més importants de l'escena catalana. Roca està convençut que els tarragonins que s'acostin al teatre aquest dissabte «sortiran satisfets» i celebrava l'arribada a la ciutat d'un espectacle que «només es pot fer als grans teatres de Catalunya»

 

L'espectacle és «trepidant» i tindrà 25 trucs «de tota mena»

L'espectacle «25 il·lusions» arriba «per celebrar els anys que porto treballant a sobre dels escenaris», segons informava el mateix Josep Maria Lari. Per aquest motiu, el número està format per 25 trucs. «Els que més alegries m'han donat des que sóc mag», deia Lari. Es tracta d'un nombre poc habitual, ja que en altres espectacles, el nombre màxim de jocs és d'uns dotze. 

 

«El ritme és trepidant i el millor número, com no podia ser d'una altra manera, arribarà al final», explicava el Mag Lari. L'artista es mostrava «tranquil» i «gens pressionat» per haver d'omplir el Teatre Tarragona, amb capacitat per a 698 persones. «Aquest espectacle és com jugar a futbol sabent que guanyaràs. Funciona molt bé», subratllava. 

 

El vincle amb el públic serà molt important, de fet, en un truc hi participen tots els espectadors. A més, també hi haurà números espectaculars amb escapisme, efectes especials o audiovisuals

 

Les entrades pel Mag Lari ja estan a la venda

El Mag Lari actuarà al Teatre Tarragona aquest dissabte, 17 de novembre, a partir de les nou de la nit. Les entrades ja estan disponibles a les taquilles del teatre o al portal web de TarracoTicket. El preu és de 30 euros, però aquest dijous s'oferirà un paquet especial per famílies. Les 25 primeres persones que el contractin, tindran preus especials per dues entrades d'adult i una de nen o dues d'adult i dues de nen.