Tarragona reparteix prop de 3.000 mascaretes des de primera hora del matí

Voluntaris de Creu Roja i de Protecció Civil assumeixen la tasca | Milers de ciutadans tornen a la feina aquest dimarts
Protecció Civil i Creu Roja han assumit el repartiment a la capital del Tarragonès | ACN

Voluntaris de la Creu Roja i de Protecció Civil han repartit, entre les sis del matí i les dotze del migdia, prop de 3.000 mascaretes a la ciutat de Tarragona. Ho han fet en punts de gran centralitat com l'estació d'autobusos de la plaça Imperial Tarraco, la de Renfe o el Mercat Central, per tal d'abastir els milers de treballadors no essencials que avui havien de tornar a la feina.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Segons ha explicat l'Ajuntament de la ciutat, de les mascaretes rebudes anit per part del govern estatal avui s'han repartit 700 a l'estació de tren i unes 900 a la d'autocars. A més, el consistori ha distribuït unes 250 mascaretes tèxtils, fruit de diverses donacions rebudes, també a l'estació de la plaça Imperial Tarraco.

Diversos ciutadans han rebut les mascaretes mentre esperaven el transport públic | ACN

Els voluntaris de Protecció Civil també han repartit prop de 1.000 mascaretes més al Mercat Central de la plaça Corsini, un altre gran centre neuràlgic de la ciutat, i han entregat 120 més a ESPIMSA, l'empresa municipal de mercats, per tal que s'encarregui de distribuir-les als diversos paradistes.

El repartiment massiu de mascaretes vol evitar una escalada de contagis amb la tornada de molts a la feina

Arreu de Catalunya, prop de 500 voluntaris de Creu Roja i centenars de voluntaris d'associacions municipals de Protecció Civil han repartit des de primera hora del matí 1,7 milions de mascaretes per a les persones que van a treballar en transport públic: són les que va enviar el govern espanyol.

Els voluntaris les han distribuït a partir de primera hora del matí | ACN

Els punts de repartiment han estat en els principals accessos i intercanviadors on es produeixen més aglomeracions de gent, segons els operadors. En total, són més d'un centenar de punts en municipis de més de 30.000 habitants. Les mascaretes es lliuren un cop es valida el títol de transport. L'oferta de transport públic també s'ha incrementat en hora punta per afavorir les distàncies entre usuaris.

"❗La petició de la CUP a Pau Ricomà sobre el futur del pla urbanístic de la Budellera" "🔴Retorn a l'activitat a mig gas al polígon Riu Clar de TGN"