Tarragona reviu història i tradició en un nou capítol de 'Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad'

L'episodi, emès ahir diumenge a La2 de Televisió Espanyola, es va enregistrar entre els mesos de maig i setembre, i recorre també festivitats, gastronomia i racons emblemàtics

Tàrraco torna a ser protagonista a la programació de Televisió Espanyola. Després d’’Ingeniería Romana’, innovadora sèrie documental sobre el llegat de l’imperi romà, distribuïda internacionalment, arriba ara ‘Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad’ amb un capítol dedicat a la històrica capital del Tarragonès.

Després de la preestrena del capítol tarragoní el passat 4 de desembre, ahir diumenge La 2 de Televisió Espanyola va emetre oficialment l’episodi més esperat a casa nostra, ‘Tarragona’. A dinou anys de la proclamació patrimonial per part de la UNESCO, les càmeres van dibuixar un preciós viatge pels carrers, la història, la cultura i les tradicions de Tàrraco, des de temps remots i fins ara.

Un rodatge de cinc mesos

La sèrie, a Tarragona, va ser filmada entre els mesos de maig i setembre en locacions tan emblemàtiques com la Catedral, l’aqüeducte de les Ferreres o el barri del Serrallo, a més de recollir diversos moments de les festes de Sant Magí i Santa Tecla. El rodatge va comptar amb la col·laboració de l’oficina de rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Tarragona Film Office.

També et pot interessar

"🎦🏅'Canción sin nombre', guardonada com a Millor Opera Prima del Festival REC 2019" "🎥 ESPECTACULAR VÍDEO: Desenes de dones canten «Un violador en tu camino» a TGN"