La línia 6 de l'EMT de Tarragona es doblarà durant la festivitat de Tots Sants

D'altra banda, la Guàrdia Urbana ha posat marxa un dispositiu especial per facilitar l’accés dels visitants al cementiri
Durant la festivitat de Tots Sants hi haurà un dispositiu de mobilitat especial per facilitar l'accés al cementiri de Tarragona. | Àngel Ullate

 

L'Ajuntament de Tarragona activarà, aquest divendres, dia de Tots Sants, un dispositiu de mobilitat especial perquè tothom pugui tenir accés al cementiri. La línia 6, per exemple, es doblarà des del carrer Pere Martell fins a Aqüeducte i, de tornada, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tarraco. D'altra banda, aquells que arribin en cotxe podran aparcar al pàrquing dissuasiu ubicat al costat de la rotonda i al vial del túnel que creua per sota de l'autovia A-7. 

 

 

Dispositiu especial de la Guàrdia Urbana de Tarragona per Tots Sants

Per tal que la ciutadania de Tarragona pugui arribar sense problemes al cementiri durant la jornada de Tots Sants, la Guàrdia Urbana activarà un dispositiu de mobilitat especial. Aquest, també estarà vigent durant el cap de setmana, fins al dia 3 de novembre. A més, afectarà aquells que hi vulguin anar en cotxe i també els que utilitzin el transport públic. 

 

L'aparcament per als vehicles està contemplat al pàrquing dissuasiu de la rotonda i al vial del túnel que creua per sota de l'autovia. Allà es permetrà l'estacionament de dues línies de vehicles per sentit. Per contra, l'esplanada de davant del cementiri queda reservada a les parades de venda de flors i per persones amb mobilitat reduïda. 

 

D'altra banda, l'Empresa Municipal de Transports doblarà el servei de la línia 6 durant l’horari de visita al cementiri, des de la parada de Pere Martell a la de l’Aqüeducte, i de tornada, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tàrraco.