Un tripulant d'un vaixell de càrrega amarrat al Port de Tarragona, positiu per coronavirus

Ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital Joan XXIII
El bot ha pogut atracar al Moll d’Andalusia i Sanitat Exterior hi ha enviat els tècnics mèdics per tal de diagnosticar el tripulant | Cedida

La imatge de diversos tècnics sanitaris abordant un vaixell de càrrega al Port de Tarragona, ben abillats amb els seus vestits blancs de protecció, ha posat en alerta les instal·lacions portuàries.

Segons han confirmat fonts del Port a TarragonaDigital, ahir dimarts, 31 de març, una nau provinent dels Estats Units i amb escala prèvia a València, va comunicar que hi havia un tripulant amb «símptomes compatibles» amb el coronavirus. D’acord amb els protocols establerts, es va activar Sanitat Exterior per tal d'enviar-hi un metge a bord. Les condicions meteorològiques de les últimes hores, però, no ho van permetre, comprometent fins i tot l’estada del vaixell a la zona de fondeig.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El tripulant, positiu per coronavirus

Avui dimecres, tal com ha apuntat la mateixa Autoritat Portuària, l'embarcació ha pogut atracar al Moll d’Andalusia i Sanitat Exterior hi ha enviat diversos tècnics per tal de diagnosticar el tripulant. Després de fer-li el test de la Covid-19, el pacient —un home jove— ha donat positiu i ha estat traslladat en ambulància cap a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. La resta de la tripulació, per la seva part, no ha abandonat el vaixell en cap moment.

"🖥 POLÍTICA: El primer consell plenari telemàtic de la història de l'Ajuntament de TGN" "📚 TARRAGONA: El nom que durà a partir de divendres la Biblioteca de Torreforta"