El Mas de Sorder es un conjunt d'edificacions a Tarragona, que es vol convertir en una zona urbanitzada

Les obres d'urbanització de Mas d'en Sorder a Tarragona podrien començar enguany

El projecte contempla la construcció del primer hotel de cinc estrelles de la ciutat

Després que l'any 1998 ja es comencés a tramitar el projecte d'urbanitzat el Mas d'en Sorder, sembla que més de vint anys després aquesta urbanització podria ser una realitat a finals d'aquest any.  En aquest moment el projecte es troba en fase de tràmits administratius i es preveu que les obres puguin arribar a començar a finals d'any o principis del 2020. Aquest espai es vol convertir en una oferta esportiva i d'habitatge que inclouria un hotel de cinc estrelles

Més de 200 pisos i diversos de luxe

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquesta zona, que estaria ubicada al costat del camp de golf Costa Daurada, contempla una zona  d'habitatges i un hotel on es troba la masia modernista. El projecte es realitzaria en una zona de 45 hectàrees on s construirien 222 pisos i una catorzena de cases de luxe. Bàsicament serien nou blocs de pisos de tres pisos amb planta baixa i dues alçades més.

El projecte estaria ubicada al costat del camp de golf Costa Daurada
El projecte estaria ubicat al costat del camp de golf Costa Daurada | Laia Solanellas

 

Un hotel de cinc estrelles a Mas d'en Sorder

D'altra banda la fase final es basa en la  construcció d'un hotel de luxe de cinc estrelles amb l'objectiu de potenciar el turisme esportiu. Aquest hotel conservarà el vessant modernista i incorporarà una zona d'spa.

L'aposta en habitatge s'afegeix a l'esportiva

La nova zona residencial està impulsada per a societat Mas Maneguet SA que va comprar les instal·lacions esportives i que ara aposta per l'habitatge. En aquest espai Es va començar a ampliar la zona de joc i es construïa un nou 'pitch and putt', que precisament s'ha inaugurat aquest cap de setmana. Ara, només falta que es porti a cap la construcció del nou gimnàs, que serà gestionat per la cadena DIR, i que obrirà abans que comenci el 2019. 

No obstant això, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Tarragona, aquesta setmana,  ha suspès l'aprovació inicial del projecte d'urbanització. Com a conseqüència ara s'obre el període d'al·legacions per a seguir amb el procés de tramitació que permeti començar les obres del complex.