Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

URGENT

Desallotjada l'estació de Reus per una amenaça de bomba

La URV es converteix en el Parlament Europeu aquest dimecres

És la sisena edició d'una jornada de simulació, que pretén donar a conèixer als alumnes el funcionament de la institució
La jornada de Simulació del Parlament Europeu tornarà aquest dimecres a Tarragona | Cedida

L'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV es tornarà a convertir aquest dimecres, 24 d'abril, en una extensió del Parlament Europeu. Tindrà lloc una nova edició, i ja en van sis, de la Simulació del Parlament Europeu a Tarragona, una iniciativa on els mateixos estudiants faran d'eurodiputats i que té l'objectiu de donar a conèixer el funcionament de la institució a les portes dels comicis del pròxim 26 de maig.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un centenar d'universitaris participaran en la jornada, que s'iniciarà a partir de dos quarts de nou del matí. Pretén donar eines de primera mà per conèixer l'eurocambra als participants, fomentar l'interès i l'esperit crític entre la comunitat i la seva organització va, com cada any, a càrrec de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, el Centre Europe Direct TGN i l'Oficina d'Informació del Parlament Europeu a Barcelona.

 

Quatre comissions parlamentàries a la Rovira i Virgili

L'activitat ha previst la celebració de quatre comissions parlamentàries per debatre qüestions considerades d'interès pels alumnes participants. Seran les comissions d'Afers Exteriors, de Cultura i Educació, de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària i la de Llibertats Civils, Justícia i Afers Interiors.

 

El passat mes de març, la mateixa iniciativa ja es va deixar veure per Tarragona amb una primera aproximació a les eleccions europees. En aquella ocasió, van poder debatre en un col·loqui obert amb els eurodiputats Ernest Urtasun (En Comú Podem) i Javi López (PSC). Ara, agafen el relleu i seran ells qui facin de parlamentaris.

 

També et pot interessar

Comentaris