GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Bones sensacions en la V Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQT

Més de 100 persones es van reunir per valorar l'any i la tasca de les diferents comissions del sector
Bones sensacions en la V Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQT | AEQT

 

El passat dimarts 20 de novembre, l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) va celebrar la cinquena Trobada de Comissions i Business Partners, un acte en el qual els responsables tècnics de les diferents comissions de les 30 companyies que formen part de l'entitat posen damunt la taula els temes treballats al llarg de l'any. En aquesta ocasió, es va aprofitar la trobada de comissions per a fer també l'Assemblea General.

 

Les comissions «el veritable motor de l'ens»

Així doncs, més de 100 persones, la majoria representants de les comissions d'Activitats Portuària i Logística, Comunicació, Empreses de Serveis, Energia, Medi Ambient, Seguretat, Sociolaboral i Territori de les diferents empreses; van anar descrivint la tasca realitzada en cada espai de treball. Tots plegats van coincidir a destacar l'esforç de tots els integrants de les comissions, que dediquen una bona part del seu temps als projectes de l'AEQT, més enllà de la seva tasca professional, així com dels mateixos representants de l'associació.

 

Josep Francesc Font, president de l'AEQT, va presidir l'acte, lloant també la tasca de les diferents comissions, que a parer seu, són «el veritable motor de l'ens». Tot plegat un conjunt de bones paraules i sensacions de l'exercici d'aquest 2018.

 

L'acte va cloure amb la part més analítica i reflexiva a càrrec d'Anton Valero, un referent del sector químic al territori, que va fer una ponència sota el títol 'La Química i el Canvi Climàtic'.

 

Pel que fa a l'Assemblea General de l'AEQT, els representants de cadascuna de les empreses associades van repassar la feina feta i van exposar els projectes comuns en els quals treballa el sector. Una assemblea on es va repassar la tasca de les comissions, es va aprovar l'estat de comptes del 2018 i els pressupostos del 2019.

Bones sensacions en la V Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQT | AEQT