Nou acte vandàlic al camp de futbol municipal de la Granja, a Tarragona

Segons els clubs, es tracta de joves que accedeixen a la instal·lació fora d'hores

Nou acte vandàlic al camp de futbol de la Granja, a Tarragona. En els darrers dies, un grup de joves, segons els clubs de futbol que tenen la concessió per utilitzar les instal·lacions (Tecnifutbol i Tarragona FC), han entrat al camp, fent malbé alguns dels equipaments interiors, com ara els vestuaris.

El Tecnifubol ha confirmat a aquest mitjà que es tracta «d'un grup de joves que entren a jugar, trenquen coses, obren portes dels despatxos, roben material...». De fet, el Tecnifutbol ha sigut la víctima d'aquesta darrera bretolada. Els joves s'han endut part dels trofeus que té el club i que han aparegut trencats arreu del camp. 

Robatoris al bar del camp

En els darrers mesos, els lladres han trobat en el camp de futbol municipal de la Granja un autèntic filó. De fet, a meitats del mes de gener d'enguany, els lladres es van emportar 300 euros en gelats i 200 en metàl·lic del bar de l'estadi. El robatori arribava tot just 10 dies després que els lladres s'emportessin tot el material del Tarragona FC, deixant al degà del futbol tarragoní sota mínims. 

Per alguns representants del Tarragona FC, el problema es troba en la manca de mesures de seguretat per part de l'Ajuntament de Tarragona que evitin tant els robatoris, com els actes de vandalisme. 

"La construcció de l'elevador de grans dimensions al Port de TGN avança a molt bon ritme" "Agenda: El cicle musical Voramar 2020 començarà al setembre amb tres nous concerts"