Uns vàndals despengen la porta d'entrada al Parc de la Ciutat de Tarragona

La Brigada d'Intervenció Ràpida de l'Ajuntament la tornarà a col·locar al seu lloc aquest dimarts
La porta d'entrada al Parc de la Ciutat de Tarragona va aparèixer a terra dilluns al matí. | TarragonaDigital

 

Uns vàndals van ser els culpables de la caiguda de la porta d'entrada al Parc de la Ciutat de Tarragona. Aquest dilluns al matí, l'element va aparèixer a terra. Segons han informat fonts municipals, es tracta d'un acte de «vandalisme». «Algú va penjar-se de la porta i la va acabar desencaixant, fet que va provocar que caigués a terra», han explicat des del palau municipal. Aquest dimarts al matí, la Brigada d'Intervenció Ràpida de Tarragona la tornarà a instal·lar. 

Uns vàndals fan caure la porta d'entrada al Parc de la Ciutat

Una de les portes d'entrada al Parc de la Ciutat de Tarragona, concretament la de l'avinguda Ramón y Cajal, va aparèixer a terra aquest dilluns al matí. Van ser moltes les persones que van comprovar com l'element es trobava fora de lloc, perquè la Rua de l'Artesania del Carnaval de Tarragona celebrada diumenge transcorria per aquest punt. 

La Brigada d'Intervenció Ràpida de l'Ajuntament de Tarragona tornarà a instal·lar la porta aquest dimarts. | TarragonaDigital

 

Algunes veus apuntaven que l'orí dels gossos havia provocat aquesta situació, perquè havia oxidat la part inferior de la porta. Des de la Brigada d'Intervenció Ràpida de l'Ajuntament de Tarragona, però, desmenteixen aquesta hipòtesi. «Es tracta d'un acte de vandalisme. Algú s'hi va penjar i va desencaixar la porta», han dit fonts municipals a aquesta redacció. Aquest dimarts al matí, la BIR es desplaçarà fins al lloc per tornar a posar la porta al lloc. 

El Parc de la Ciutat, tancat per evitar el vandalisme

Precisament, el Parc de la Ciutat de Tarragona és un dels que es tanca durant la nit per evitar episodis de vandalisme. La regidoria d'Espais Públics ha pres aquesta mesura en diferents indrets, com el parc Saavedra, el parc Roig i Raventós o el de les Granotes. En aquest últim, una de les portes també es va despenjar la setmana passada, però la BIR no la va tornar a instal·lar perquè el seu ús era indiferent

"AGENDA: Torna la Plantada Popular al riu Francolí!" "AGENDA: La coneguda alpinista Catherine Destivelle, a Tarragona aquesta setmana"