Imatge de l'Escola Bonavista, aquest matí

Veïns de Bonavista denuncien curses nocturnes de vehicles al barri

Els conductors sortirien amb els seus cotxes cap a les 23 hores

Els veïns del barri tarragoní de Bonavistacomencen a alçar la veu, almenys a les xarxes socials. Usuaris de Facebook fa setmanes que denuncien que als carrers de Bonavista, quan cau la nit, joves i no tan joves transformen la zona en un circuit de carreres nocturn.

Ara, amb el toc de queda encara vigent com a mesura per frenar la propagació del coronavirus, la situació encara és més escandalosa. Iván Castro, veí dels barris de Ponent, explica a aquest mitjà que «no sé qui són els qui condueixen però, quasi cada nit, a partir de les 0.00 hores, s'escolten cotxes pels carrers del barri cremant neumàtics, a tota velocitat, derrapant. Es tracta de curses, amb un recorregut pels carrers estrets de Bonavista, que semblen cronometrades, com si estiguessin en un circuit».

Al carrer 22

Castro ha fet, recentment, una denúncia sobre la situació en un grup públic de Facebook, 'Bonavista Información'. Una denúncia que s'ha fet viral i que ha comptat amb comentaris d'altres persones de la zona. Sonia Luna ha apuntat, en l'escrit d'Ivan Castro, que «al carrer 22, a partir de les 23 hores, surten tots». Rodríguez Guzmán ha comentat, també en la publicació d'Iván Castro, que «són gent del carrer 4. Els he gravat i li ho he passat a la policia». 


Comentaris