GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els veïns del Serrallo, preocupats per l'actitud dels sensesostre que dormen al pavelló

El col·lectiu està fent servir la instal·lació per a viure-hi durant la crisi del coronavirus

L'Ajuntament de Tarragona ha habilitat el pavelló del Serrallo com alberg temporal per acollir els sense sostre durant la crisi del coronavirus. L'equipament té una xifra màxima de capacitat, 50 usuaris, i és gestionat, en aquest context, per la Creu Roja de Tarragona.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Aquesta iniciativa, impulsada, també, per l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, té la finalitat d'ajudar al col·lectiu de sense sotre davant l'emergència sanitària. La consellera de Serveis Socials, Carla Aguilar, ho anunciava el 18 de març en una piulada al seu compte personal de Twitter.

 

 

Malestar veïnal

Tanmateix, els veïns de la zona se senten molestos per la presència dels sense sostre al barri. El motiu? Segons han explicat a aquest mitjà, és que «entren i surten sense control del pavelló i es queden al carrer prenent cerveses». «Tampoc mantenen les distàncies de seguretat entre ells i tenen l'entorn brut, ple de llaunes de cerveses i botelles de vi per terra i, encara pitjor, mascaretes i guants deixats de qualsevol manera» afegeixen els veïns de la zona

 

Alguns veïns i veïnes de l'entorn apunten, també, que «la Guàrdia Urbana sol patrullar per la zona i no els hi diu res. Ho trobem vergonyós i perillós».