Imatge de l'Home dels Nassos a Tarragona

L'Home dels Nassos passejarà per Tarragona en un acte descentralitzat i adaptat a la pandèmia

La visita dels Patges Reials també s'adapta i passarà pels centres cívics dels diferents barris tarragonins

L'Home dels Nassos tornarà a passejar-se per Tarragona el pròxim 31 de desembre. Com és tradició, la ciutat rebrà a l'emblemàtic personatge l'últim dia  de l'any, en una cita que s'ha adaptat a les condicions epidemiològiques del coronavirus.

Així doncs, el pròxim 31 de desembre a les 10 del matí, l'Home dels Nassos passejarà pels carrers de la ciutat a dalt del seu cotxe, acompanyat pels músics del Tecler  al trenet. La comitiva passejarà per diferents barris de la ciutat, per tal de descentralitzar l'acte i evitar aglomeracions.

Un altre acte que també s'adaptarà a la pandèmia és la visita dels Patges Reials. Del 2 al 5 de gener els Patges s'ubicaran al  Pati Jaume I, però també visitaran els  centres cívics dels diferents barris de la ciutat de Tarragona. Els infants que ho desitgin podran anar a visitar-los i dipositar les seves cartes a la bústia reial.

Les visites dels Patges Reials als centres cívics tarragonins

D'aquesta manera, els Patges seran presents al Centre Cívic de Torreforta el pròxim 2 de gener d'11 del matí a dues del migdia i de quatre a sis de la tarda. L'endemà visitaran el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau en el mateix horari.

El 4 de gener visitaran el Centre Cívic de Sant Salvador durant el matí, d'11 a dues del migdia i, a la tarda, seran al Centre Cívic de Llevant  des de les quatre fins a les set de la tarda. Finalment, visitaran el Centre Cívic de Bonavista el dia 5, en horari d'11 h a 14 hores.

 A més, també hi haurà recollida de  cartes a la  Colla Jove Xiquets de Tarragona amb la presència dels Patges Reials els dies previs a l'arribada dels Reis Mags d'Orient. L'entrada serà per la porta del carrer Sant Oleguer i la sortida per la porta del carrer Cos del Bou.