La Plantada Popular deixa 1.500 noves vegetacions al riu Francolí

S'ha celebrat aquest dissabte al mató a la ribera de Ponent i hi han participat més de 800 persones

 

La vuitena Plantada Popular ha portat fins a la ribera de Ponent del riu Francolí més de 1.500 noves vegetacions. S'ha celebrat aquest dissabte al matí al marge dret del riu, a tocar del pont de Santa Tecla a l'entrada de Tarragona. Hi han participat centenars de persones, sobretot famílies amb els més petits de la casa. La trobada tenia l'objectiu d'inculcar als menuts la importància de la reforestació. L'Associació Aurora s'ha encarregat de deixar-ho tot enllestit perquè els participants poguessin plantar les vegetacions sense problemes. 

 

 

La vuitena Plantada Popular, un èxit

Les imatges que ha deixat la vuitena Plantada Popular demostren que, novament, ha estat un èxit. L'esdeveniment, promogut per Repsol, se celebra des de l'any 2012. Durant aquests anys, hi han participat més de 4.400 persones. A més, el 80% de la vegetació plantada ha aconseguit sobreviure. La importància del medi ambient, la inclusió social i la vertebració de la ciutat són els tres objectius que persegueix. 

 

Aquesta vegada, els organitzadors —Repsol i l'Associació Aurora— han decidit que els participants plantessin sis espècies diferents. Tamarius, koncs, freixes, saücs, rosers silvestres i ginestes són les noves vegetacions que tindrà la ribera Ponent del Francolí. Petits i grans han propiciat el creixement de la fauna i la flora armats, tan sols, amb una pala, il·lusió i esperança. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La vuitena Plantada Popular ha dut fins a la ribera del Francolí 1.500 noves vegetacions. | Àngel Ullate

 

Els joves de l'Associació Aurora cuidaran la vegetació

A partir d'ara, serà responsabilitat dels joves de l'Associació Aurora que la vegetació nova creixi tal com ho ha de fer. Aquesta entitat, que lluita per la integració social i laboral dels joves amb discapacitat, és peça fonamental del projecte. Durant vuit mesos, els seus integrants cuidaran i vigilaran les plantes perquè la ribera del Francolí pugui lluir com es mereix

Més notícies de la categoria Tarragona