GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'empresa de telèfons Xiaomi obrirà una botiga al Parc Central de Tarragona

L'establiment s'instal·larà a la planta baixa del centre comercial tarragoní | A l'octubre l'empresa xinesa en va posar una a la plaça Mercadal de Reus
La nova botiga 'Mi Store' de Xiaomi obrirà al Parc Central de Tarragona | Google

L'empresa de telèfons i tecnologia xinesa, Xiaomi, segueix el seu creixement i s'instal·larà al Parc Central de Tarragona, després de fer-ho a la plaça Mercadal de Reus. El lloc triat ha estat la planta baixa del centre comercial tarragoní i obrirà les seves portes pròximament, on ocuparà dos locals que hi havia.

 

Xiaomi instal·la la seva segona botiga a Tarragona

Segueix el creixement de l'empresa Xiaomi a la demarcació de Tarragona. La botiga de tecnologia i telefonia obrirà un nou establiment i ho farà al Parc Central de Tarragona, concretament, a la planta baixa on hi havia dues botigues, una d'animals i una bugaderia. Tot i anunciar-se a l'espai que ocuparà, encara no se sap la data exacta de la seva obertura per començar a vendre els seus productes tecnològics.

 

Pròxima obertura de la botiga Mi Store a la plaça del Mercadal a Reus. | Isma Llanes

 

Xiaomi obrirà la segona 'Mi Store' a la demarcació de Tarragona, després de fer-ho a la ciutat de Reus el passat mes d'octubre a la plaça del Mercadal, on hi havia abans les botigues de l'Alquimia i la floristeria Flors Anita, on ja s'estan venent telèfons mòbils intel·ligents, tauletes, ordinadors, accessoris pels aparells i altres productes innovadors en tecnologia.

 

L'obertura d'aquesta botiga a Reus va causar molt revolt. En anunciar-se que repartirien regals als tres primers assistents, una família de Granollers va estar acampant a l'exterior de la botiga, per aconseguir un d'aquests premis. A la primera persona que entra a la nova 'Mi Store' és obsequiat amb un patinet elèctric, el Xiaomi Electric Scooter, valorat en uns 400 euros, i al segon i tercer que van entrar, van rebre un 'smartphone' Xiaomi. Tota la família va estar durant dos dies acampant davant la botiga per així, aconseguir els regals, els quals no van poder rebre'ls quan Xiaomi va obrir una botiga a Granollers.