El Casal d'Estiu del Morell acull fins a una trentena de nens des de l'inici de l'activitat

El Casal s'allargarà fins al 10 de setembre i comptarà amb servei d'acollida

El Casal d'Estiu del Morell ha donat servei a una trentena de nens i nenes del municipi des de l'inici de l'activitat, el passat 29 de juny. L'Ajuntament del Morell s'ha mostrat orgullós del servei, ja que «s’ha treballat molt per tal de poder obrir les portes del Casal d’Estiu en aquest any tan atípic». L'activitat s'allargarà fins al 10 de setembre.

Des de l'inici de les activitats s'han tingut en compte les mesures de seguretat i higiene; així com els protocols de seguretat marcats per la Generalitat en cada fase. En aquest sentit, la directora del casal, Susanna González, exposa que «els infants apliquen les mesures amb naturalitat i porten la mascareta pràcticament sempre».

Activitats diverses durant totes les vacances

Tot i les limitacions i peculiaritats que vénen marcades per la situació sanitària, la directora exposa que «el més important per nosaltres és que els infants desconnectin i s’ho passin d’allò més bé»; gràcies a les diferents activitats que es poden practicar al casal, com ara jocs, manualitats, gimcanes i piscina, entre altres, o les jornades especials com la visita de diversos animals del Corral de Neri.

Fins al moment, una trentena d'infants des de P3 a sisè de primària han pogut gaudir del Casal d'Estiu, que s'allargarà durant els mesos de vacances dels més petits, fins al 10 de setembre, amb un horari de nou del matí a dues del migdia, amb possibilitat d'acollida, però sense servei de menjador.

Les famílies interessades poden consultar tota la informació, així com formular la inscripció, enviant un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org o trucant al telèfon 977842639, des de les nou del matí a la una del migdia.

"Atenció: El Morell ajorna la segona setmana de Festa Major d'estiu" "Èxit en el primer cap de setmana de Festa Major al Morell"