Greu accident entre un autobús i un turisme a l'N-340, a la Riera de Gaià

Els fets han tingut lloc durant la matinada d'avui dissabte 20 de juliol
Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Greu accident a la carretera N-340 en direcció Torredembarra, concretament a la sortida de la Riera de Gaià, quan un turisme i un autobús han xocat frontalment. Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dissabte 20 de juliol. Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques han atès a les víctimes de l'accident.

 

Segons informen els serveis de trànsit, l'accident es va produir a les 23.56 hores de la nit quan un cotxe i un autobús van xocar frontalment. Com a conseqüència de l'accident una persona va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'hospital. L'accident va tenir lloc al quilòmetre 1.173 de la carretera N-340 en direcció Barcelona.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"🔴 Abusa sexualment de la seva fillastra menor d'edat a la Canonja" "‼AGENDA: Arrenca la Festa Major del Morell!"