L'Ajuntament de Constantí manté el servei de menjador escolar durant l'estiu

S'ha augmentat la xifra pressupostada per a beques menjador fins a 130.000 euros
Els infants que es poden beneficiar de l'ajuda de les beques menjador a l'escola Centcelles. | Cedida

 

Amb l’objectiu d’evitar casos de malnutrició infantil, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador durant tot el període de vacances d’estiu, en els mesos de juliol i agost, tal com ja s’ha fet els anys anteriors i durant les setmanes de les vacances de Nadal i Setmana Santa. Al llarg d’aquestes vacances d’estiu, són una cinquantena d’infants els que poden beneficiar-se d’aquest servei de suport alimentari, que s’està desenvolupant al col·legi Centcelles.

 

L'objectiu de les beques és evitar que els infants perdin un àpat en condicions

Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes del curs escolar, els nens i nenes que es valen habitualment del menjador escolar i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant l’estiu. Per això, en els pressupostos d’aquest exercici, l’Ajuntament de Constantí ha augmentat la partida pressupostària destinada a beques de menjador fins a 130.000 euros, una xifra que fa dos anys era de 10.000 menys, i durant aquest període de vacances escolars el cent per cent d’aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

 

Amb l’inici del curs escolar, continuarà funcionant el servei de menjador escolar a les dues escoles d’educació infantil i primària del municipi, l’escola Centcelles i l’escola Mn. Ramon Bergadà. L’Ajuntament de Constantí continua plantejant com una de les actuacions prioritàries durant els mesos d’estiu i els períodes de vacances escolars, la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants.

Aquest dijous, continua el II Cicle de Concerts a Centcelles

Després de l'última actuació de Cicle de Concerts a Centcelles, a càrrec de l'Associació de Ball Flamenc Esencia, el passat divendres dia 6 de juliol, aquest dijous, dia 12 de juliol, torna l'activitat a l'edifici romà, amb el concert de músiques de la Mediterrània que oferirà Canya d'Or&Brass i Xavi Lozano. L'endemà, serà el torn de la dansa, amb l'exhibició de danses del món a càrrec de la Societat Cultural i Recreativa el Casino.

 

La Canya d'Or&Brass i Xavi Lozano continuaran aquest dijous amb el Cicle de Concerts a Centcelles. | Ajuntament de Constantí