L'Ajuntament del Morell acull la mostra fotogràfica 'Emocions'

L'exposició és fruit del treball dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut El Morell
L'ajuntament del Morell acull la mostra fotogràfica 'Emocions' | Ajuntament del Morell

 

Coincidint amb el final del curs acadèmic, 26 alumnes de quart d'ESO de l'Institut El Morell han presentat la mostra fotogràfica 'Emocions', un projecte de l'assignatura d'Educació Visual i Plàstica que té per objectiu principal posar en pràctica els dots artístics i la visió particular de cada jove.

 

L'exposició, que es va inaugurar el passat dijous i es podrà visitar fins aquest dimecres a la Sala d'Actes de l'Ajuntament del Morell, és també una oportunitat perquè els estudiants puguin ensenyar a familiars, amics i ciutadania en general la tasca realitzada, tot mostrant els resultats de mesos d'aprenentatge i transcendint així la rutina de les aules del centre educatiu.

 

Les obres exposades manifesten el talent dels alumnes, que han estat capaços de plasmar les diferents emocions a través de fotografies artístiques de gran qualitat a través de les seves càmeres o telèfons mòbils. Unes fotografies que en finalitzar la mostra, recuperaran com a record de l'activitat i del seu pas pel centre educatiu morellenc.

 

L'ajuntament del Morell acull la mostra fotogràfica 'Emocions' | Ajuntament del Morell

 

 

Els avis del Morell visiten Turquia

Al mateix temps que els joves finalitzen el seu curs acadèmic, els morellencs més veterans han gaudit d'un viatge cultural intercontinental. I és que, una quarantena de persones de l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell, han passat una setmana a Turquia, on han visitat ciutats com Istambul o Ankara, la Capadòcia, la mesquita d'Ortaköy o l'església de Sant Esteve dels Búlgars, entre d'altres.

 

Tot plegat un viatge cultural de gran qualitat que prova, una vegada més, la importància d'una associació viva i molt activa al municipi, que dóna l'oportunitat als seus afiliats de viure experiències, bona part de les quals, no van poder viure de més joves.

 

Els avis del Morell visiten Turquia | Ajuntament del Morell

 

Els avis del Morell visiten Turquia | Ajuntament del Morell

 

Et pot interessar: