Tot a punt per a l'esperada i honorífica Festa Major d'estiu del Morell

Es podrà gaudir d'un extens programa d'actes que s'allargarà deu dies

 

La Zeuzena Pyrina Refrescant és un dels actes principals de la Festa Major d'estiu del Morell | Laia Solanellas
 

Aquest divendres, 19 de juliol, comença la Festa Major d'estiu del Morell, i s'allargarà fins al pròxim dia 29. Durant deu dies, tots els racons del municipi acolliran activitats molt diverses per a totes les edats. Així doncs, podreu trobar concerts, balls, cinema a la fresca, trobades de puntaires, holi festivals, jocs d'aigua i esports. Propostes que de ben segur que us deixaran amb ganes de més!

 

La Festa Major d'estiu està dedicada als patrons del Morell, Sant Abdó i Sant Senén. Per aquest motiu, tots els actes realitzats pretenen commemorar aquestes dues figures que, durant molts anys, han esdevingut protagonistes i «pares» del municipi.

 

Una gran proposta d'actes per a tots els públics

Alguns dels actes més destacats són la Zeuzera Pyrina Refrescant i el Concert Jove, activitats que se celebraran dissabte, dia 27 de juliol. La Zeuzera Pyrina Refrescant és un espectacle on es representa un dels episodis que més han marcat al municipi del Morell. Es tracta d'una plaga de cuc que va matar nombrosos avellaners, arbres que esdevenien la principal font d'ingressos de molts habitants. Aquest acte és molt reconegut per tots els assistents i, a més, va acompanyat de música alegre. El punt àlgid de l'acte arriba al final, quan es realitza una guerra d'aigua que simbolitza el combat entre el pagès i la plaga.

 

D'altra banda, el Concert Jove també té un pes especial en la programació de la Festa Major d'estiu. Enguany es presenta amb un cartell ben fort, el qual acull grups com Lágrimas de Sangre, Smoking Souls i el clash dels DJ'S Plan B i Monka. A més, l'espai comptarà amb la presència del Punt Lila, cada vegada més important i present en les festes majors del territori.

 

Us podeu informar de totes les activitats de la Festa Major clicant en aquest enllaç, a on trobareu detallats tots els actes per hores.