Una comparsa del Carnaval 2020 del Morell

El Morell celebrarà el 'Carnaval 2.0.2.1' a les xarxes socials

Part del pressupost de la festivitat s'ha destinat a espectacles per l'alumnat de l'escola Ventura Gassol

La situació actual de la pandèmia ha obligat a modificar multitud d'actes i activitats adaptar-se a la Covid-19. Els actes de carnaval, no han estat menys. Per això, l'Ajuntament del Morell, des de la regidoria de Cultura i Festes, s'ha volgut adaptar la celebració per mantenir l'esperit de la festivitat. 

El carnaval morellenc, enguany, es reinventa amb una celebració virtual titulada 'Carnaval 2.0.2.1'. L'edició no comptarà amb rues, comparses o carrosses, però aprofitaran les xarxes socials per compartir les disfresses, cançons i balls dels veïns del municipi. En aquest sentit, tothom que hi vulgui participar, haurà de compartir el seu carnaval particular i penjar una història a Instagram, abans del 15 de febrer, etiquetant el @centremorell, l’@ajuntamentdelmorell i utilitzant l'etiqueta #somdelMorell.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Totes les persones que participin en l'esdeveniment de carnaval del Morell rebran un obsequi  o detall  per haver contribuït a fer festa i a viure aquesta setmana d'una forma especial, tot i les circumstàncies que es viuen.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

D'altra banda, una part del pressupost de la festivitat s'ha destinat a espectacles teatrals per a l'alumnat de l'escola Ventura Gassol. A més de celebrar el Carnestoltes amb propostes diàries d'allò més esbojarrades, els infants més grans han gaudit aquest dilluns de l'espectacle 'Plash Tik Boom', on dues superheroïnes intenten salvar el món de la gran quantitat de plàstic que hi ha al nostre planeta, mentre que els més petits gaudiran dimecres de 'The Circpàtics' del Circ Petit, en què les acrobàcies, malabars i pallassades els faran descobrir el magnífic món del circ.