Centcelles viu el primer Concurs de Guarniment de Terrasses Comunitàries

Amb aquesta iniciativa es vol promoure la col·laboració entre veïns i veïnes del barri en l'enbelliment dels espais
Una de les terrasses participants en el Concurs. | Cedida

 

Un total de quatre terrasses del grup Centcelles participen en el primer Concurs de Guarniments de Terrasses Comunitàries, organitzat per l'Associació de Veïns de Centcelles de Constantí. Les terrasses estaran decorades fins aquest divendres, 27 de juliol, i durant aquests dies, un jurat les visitarà per valorar-ne el guarniment i la decoració.

 

El jurat el formen un representant de la Unió de Botiguers de Constantí, un tècnic de l'Ajuntament, la professora de treballs manuals dels serveis socioeducatius del municipi i la dinamitzadora del Punt Òmnia de Constantí. El veredicte tindrà en compte aspectes com l'originalitat, l'atractiu del disseny, la qualitat artística, l'ús de material reciclat, el treball artesanal i la perdurabilitat dels elements decoratius. 

 

El premi, 250 euros

El premi atorgat a la terrassa comunitària més ben guarnida serà de 250 euros, una quantitat que haurà d'anar destinada a alguna obra de millora a la comunitat de veïns i veïnes que hagi resultat guanyadora.

 

A banda, la resta de comunitats de veïns i blocs que es facin amb el premi rebran un reconeixement per la seva participació. El veredicte i l'entrega de premis es farà públic coincidint amb la presentació de la nova edició del llibre Estudis de Constantí. 

 

La iniciativa vol promoure la col·laboració entre veïns

Amb aquesta iniciativa, l'Associació de Veïns de Centcelles de Constantí, pretén promoure la relació i la col·laboració entre veïns i veïnes del barri en l'embelliment i el manteniment dels espais comunitaris i, alhora, incentivar la cooperació a les escales de veïns i la implicació dels residents en el disseny i el guarniment dels espais comunitaris que els són propis.

 

Festa Major Constantí | Rafel Solé Roig

 

Constantí organitza de nou un concurs fotogràfic per la Festa Major d'Estiu

Constantí es prepara per a la Festa Major d’Estiu 2018. Durant la celebració de les festes tindrà lloc una nova edició del Concurs de fotografia de l’aplicació mòbil Instagram. La temàtica del concurs és qualsevol imatge que tingui relació amb els actes i les activitats del programa de la Festa Major d’enguany.

 

Per aquest motiu, durant els dies de les festes del municipi es podran fotografiar i publicar a Instagram les fotografies dels actes utilitzant l’etiqueta #fm18constanti.

"Les vies del tren de Salou ja tenen" "ÚLTIMA HORA: Accident tràgic a Tarragona"