Constantí demana la presència de la Unitat Militar d'Emergències per «desinfectar la via pública»

El consistori argumenta que «tota ajuda és benvinguda»

L'Ajuntament de Constantí és el primer consistori de les comarques de Tarragona que sol·licita l'ajuda de la Unitat Militar d'Emergències (UME) davant de l'emergència sanitària causada pel coronavirus. Fonts del consistori han explicat a TarragonaDigital que «hem demanat la seva presència perquè col·laborin en la desinfecció de la via pública».

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Tota ajuda és benvinguda i a més a més és gratuïta, i no hem de pagar a empreses perquè facin aquesta tasca» han reblat les fonts consultades. Constantí s'afegeix, d'aquesta manera, als municipis d'Olesa de Montserrat, Sabadell, Badalona, Barberà del Vallès i Barcelona com les primeres localitats catalanes que han demanat l'ajuda de l'exèrcit espanyol

A la capital catalana, l'exèrcit està construint un hospital de campanya a la Fira de Barcelona per atendre a 600 sensesostre durant la pandèmia del coronavirus.

Canó de neu per a desinfectar

Aquest cap de setmana, la Unitat Militar d'Emergències ha fet públic, mitjançant una piulada al seu compte de Twitter, que han incorporat «un canó productor de neu, adaptat als nostres dipòsits per augmentar la capacitat de desinfecció».

"✅ L'Ajuntament del Morell mou fitxa per esmorteir l'impacte de la crisi del coronavirus" "🔴 CORONAVIRUS: Mesura dràstica de l'Ajuntament de Salou"