Dàmaris Gelabert porta el seu 'Soc Feliç' al Teatre Auditori del Morell

Una barreja de música i el circ amb una gran participació del públic
Dàmaris Gelabert actuarà al Morell | TarragonaDigital

 

El Teatre Auditori del Morell acollirà l'espectacle 'Soc Feliç', de l'artista Dàmaris Gelabert. Una actuació dedicada als més petits de casa que recordaran durant força temps i on es barregen la música i el circ amb una gran participació del públic des del primer moment. Aquest diumenge, 8 de març, es realitzarà l'actuació que s'emmarca en la programació teatral hivern-primavera, que aquest 2020 celebra el seu desè aniversari. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La felicitat de Dàmaris Gelabert

En el nou espectacle de Dàmaris Gelabert hi ha moltes preguntes als voltants de la felicitat de les persones. Per què és tan feliç la Caterina? Quins són els secrets de la seva felicitat? Potser...viure a prop de la natura? Gaudir dels petits regals de cada moment? Tenir la música sempre present? La nova funció 'Soc Feliç' és la proposta de la companyia emmarcada en un concert-espectacle participatiu creat per a públic familiar. 

 

La cita és aquest diumenge 8 de març a les dotze del migdia i està recomanat per a tots els públics. Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir al Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. Així mateix, una hora abans de l'inici de l'actuació es podran comprar les entrades a la taquilla, a un preu de 12 euros. 

 

La temporada teatral s'allargarà fins al 3 d'abril amb una desena d'espectacles de circ; teatre i música. El punt final el posarà el PrimaverArt, la mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d'abril.   

Més notícies de la categoria Tarragonès