ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Denuncien sis persones per matar xais fora d'escorxadors autoritzats a Vilallonga del Camp

Els agents van intervenir cinc xais vius i les restes de cinc xais morts
Els Mossos d’Esquadra denuncien sis persones per sacrifici irregular de xais | Mossos d'Esquadra

 

Els agents dels Mossos d'Esquadra van denunciar sis persones per realitzar el sacrifici de xais de forma irregular, fora d'escorxador autoritzat, al terme municipal de Vilallonga del Camp. Aquestes irregularitats van ser traslladades als Serveis Territorials a Tarragona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un testimoni va alertar dels fets

El passat diumenge, 11 d'agost, un testimoni va alertar al servei d'emergències de la presència d'una gran quantitat de persones en una finca rústica realitzant el sacrifici de xais, dintre del terme municipal de Vilallonga del Camp. 

 

Per aquest motiu, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es van adreçar al lloc on, efectivament, van localitzar una cinquantena de persones que realitzaven el sacrifici de forma irregular. Així doncs, els agents de la policia catalana van identificar i denunciar sis homes, un d'ells el propietari de la finca, la qual estava destinada a l'explotació ramadera d'aquest tipus de bestiar. 

 

El sacrifici d'animals destinats a consum s'ha de realitzar en escorxadors autoritzats, complint així la normativa de seguretat alimentària, ordenació ramadera, benestar i sanitat animal. Els Mossos d'Esquadra van intervenir cinc xais vius i les restes de cinc xais morts a la finca de Vilallonga del Camp. Aquestes irregularitats es van informar el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. 

 

Els agents van intervenir cinc xais vius i les restes de cinc xais morts | Mossos d'Esquadra

 

La finca estava destinada a l'explotació ramadera d’aquest tipus de bestiar | Mossos d'Esquadra